Για άλλη μια φορά πρόδωσε τον λαό του Ολυμπιακού

1


Πολλοί κάποτε, παρασυρόμενοι από εφήμερες αγάπες φώναζαν το γνωστό ".......ψυχάρα Ολυμπιακάρα " και ας εγκατέλειψε τον Ολυμπιακό στα δύσκολα και πήγε σε 25 ομάδες και φόρεσε τη βρωμερή φανέλα με το τριφύλλι (μην ξεχνάτε ότι ήταν το αγαπημένο παιδί του Ρίγκο). 

Έπαιξε λοιπόν στην ΑΕΚ (4 χρόνια παρακαλώ), στον Παναθηναϊκό , στον Απόλλωνα, στον Ηρακλή, στην Βέροια κλπ. 

Πρόσφατα άνοιξε καταστήματα χρυσού για να παίρνει τα δόντια, τις βέρες και τα σταυρουδάκια των παππούδων μας που δεν είχαν χρήματα και τα έδιναν για να πάρουν φάρμακα για την πίεση, την καρδιά, ή για να πάρουν ψωμί κλπ. 

Χθες όταν όλος ο λαός του Πειραιά ήταν με τον Γιάννη Μώραλη , όταν 3 οικογένειες Προέδρων συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο για να ξαναφτιάξουμε την χιλιοτραγουδισμένη μας πόλη και την κάνουμε την ομορφότερη πόλη του κόσμου, εκείνος ρίψασπις, προτίμησε να πάει απέναντι (όπως και Σιγάλας, όπως και ο Αρβανίτης) στον αντίπαλο. 

Προτίμησαν να πάνε απέναντι στην Πανολυμπιακή προσπάθεια. Για άλλη μια φορά πρόδωσαν τον Ολυμπιακό.

Και οι τρεις είναι στο ψηφοδέλτιο του Μιχαλολιάκου.
Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2014

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για άλλη μια φορά πρόδωσε τον λαό του Ολυμπιακού"
Σπύρος είπε...

Όταν ως μέλος του τεχνικού επιτελείου έκανε τον "νταή" δεν σας χάλαγε ιδιαίτερα? Τώρα τον μάθατε εσείς εκεί στον Πειραιά? Ρε τι μαθαίνει κανείς στα blogs: Ο Μητρόπουλος αγαπημένο παιδί του Ρίγκο. Να πω κι εγώ την παπαριά μου, ο Σαραβάκος κολλητός του Κοσκωτά, ο Μανωλάς είχε παίξει στοίχημα το ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ άσσο κ.τ.λ κ.τ.λ...


30 Απριλίου 2014 στις 8:53 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator