Περιοδεία Μαριλένας Σούκουλη στη ΝΕΜΕΑ - Πρόγραμμα ομιλιών Τρίτη 13/5

0


Στον δήμο της Νεμέας και τα χωριά του περιόδευσε την Κυριακή η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με τον συνδυασμό «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία-πράξη ανάπτυξης», Μαριλένα Σούκουλη μαζί με περιφερειακούς συμβούλους. 

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε το θετικό κλίμα και η πολύ καλή σχέση που έχει οικοδομηθεί εδώ και χρόνια στις σχέσεις των κατοίκων με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη, η οποία για την πλειοψηφία των κατοίκων παραμένει ο δικός τους άνθρωπος. Γι αυτό και σε ολα τα χωριά, απο τα Αηδόνια μέχρι το Καστράκι και το Κούτσι, η Μαριλένα Σούκουλη μίλησε σε γεμάτα απο κόσμο καφενεία. 

Το πρόβλημα των οδικών δικτύων ήταν κυρίαρχο και στη Νεμέα. Οι κάτοικοι ρώτησαν για το ποια είναι η εξέλιξη στους δρόμους Ασπρόκαμπος – Καστράκι και Νεμέα – Δάφνη – Μποζικά, με τη Μαριλένα Σούκουλη να τους απαντά πως και τα δύο έχουν δημοπρατηθεί και είναι σε πορεία συμβασιοποίησης. Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας ενημέρωσε τους κατοίκους ότι και για τα δύο έργα υπήρξε προσωπικό ενδιαφέρον από τον επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργο Δέδε κατά την θητεία του ως αντιπεριφερειάρχης, με χρήματα απο ίδιους πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας. 

Στην κεντρική ομιλία που έγινε στη Νεμέα, αναπτύχθηκε ολοκληρωμένη η πρόταση για την αναπτυξη της περιοχής, η οποία ακουμπά σε δύο άξονες. 

Ο πρώτος αφορά την ανάδειξη του φράγματος του Ασωπού, όχι μόνο για την άρδευση της περιοχής, αλλά και για τη μετατροπή του σε κέντρο φυσιολατρικού τουρισμού. Με το Φράγμα Ασωπού και το φυσιολατρικό τουρισμό συνδέεται ευθέως και ο δρόμος Κιάτο – Νεμέα .

Ο δεύτερος αφορά το δρόμο Βέλο Νεμέα Στιμάγκα Κούτσι, η ολοκλήρωση του οποίου θα αναδείξει τις διαδρομές των αμπελώνων και των οινοποιείων της περιοχής, ενώ θα ενισχύσει και τις δράσεις του οινοτουρισμού και του αρχαιολογικού τουρισμού. 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ
ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΪΟΥ

ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΗΜΕΙΟ 

18:00 Καλέτζι Καφενείο Μαγγίνας 

18:30 Χαλκί Καφενείο του χωριού 

19:00 Σουληνάρι Καφενείο «Καλλάς» 

19:30 Βοχαϊκό Καφενείο «Μπίζης» 

20:00 Mπολάτι Καφενείο /Πρακτορείο/Προπό «Χασαπάκης» 

20:30 Βραχάτι Καφέ της «Μιμής» (πρώην Βασιλείου) 

21:00 Zευγολατιό Καφενείο Τριανταφύλλου (πλατεία) 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Περιοδεία Μαριλένας Σούκουλη στη ΝΕΜΕΑ - Πρόγραμμα ομιλιών Τρίτη 13/5"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator