Άγγελος Μαρίνης: "Η συμμετοχή είναι η βασική προϋπόθεση για τη λύση των προβλημάτων"

0


Γεννήθηκα το 1978 στην Αθήνα και από μικρό παιδί ζω στο Ξυλόκαστρο λόγω της επιχείρησης που άνοιξαν οι γονείς μου Πέτρος και Γιαννούλα απ το 1988. Η εποχή τότε ήταν διαφορετική και τα μαγαζιά λιγότερα και πιστεύω ότι η οικογένεια μου έχει βάλει ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη και στο τουρισμό του τόπου αυτού. Μ’ αυτές τις παρακαταθήκες πορεύομαι και θέλω να συνεχίσω. 
Εδώ πέρασα και την εφηβική μου ηλικία τα καλοκαίρια. Εδώ παντρεύτηκα τη γυναίκα μου Αδαμαντία Κορδούλη απ τη Λυγιά Κορινθίας, και έχω ένα παιδάκι τον Πέτρο 4,5 χρονών. 
Στα εφηβικά μου χρόνια είχα διατελέσει σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας στο Δήμο του Περιστεριού και σύμβουλος στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηνών. 
Πάντα πίστευα ότι η συμμετοχή είναι η βασική προϋπόθεση για τη λύση των προβλημάτων και όχι ο πετροβολισμός κάποιου άλλου που φταίει. Σημειωτέον ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου στα προαναφερόμενα Συμβούλια Νεολαίας, έπεισα τους συναδέλφους μου ώστε να ευαισθητοποιηθούν με την φιλοζωία και να ιδρυθούν μικρές μονάδες προστασίας και περίθαλψης αδέσποτων ή κακοποιημένων «φίλων» μας, σε συνεργασία με εθελοντές κτηνιάτρους. Είναι κάτι που σήμερα στο δήμο μας είναι βασική ανάγκη και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει πραγματικότητα. Στη συνέχεια κατάφερα με κόπο να πάρω στη κατοχή μου άλλη μια επιχείρηση στη παραλία Ξυλοκάστρου στο δυτικό μέρος. 
Δίνω μάχη απ το 2003 σε Συλλόγους Επαγγελματιών και σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος στον τοπικό σύλλογο εστίασης και αναψυχής «ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ». 
Η εφαρμογή του έργου της προηγούμενης Δημαρχίας σχετικά με την δυτική πλευρά της παραλίας, ήταν έργο ημιτελές, ακαλαίσθητο και καθόλου λειτουργικό για κανέναν επαγγελματία. 
Αποτέλεσμα αυτού του άστοχου και πρόχειρου έργου ήταν η δυτική πλευρά της παραλίας να ερημώσει, να κλείσουν επιχειρήσεις και αυτές που λειτουργούν να προσπαθούν να επιβιώσουν. 
Σαν αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών «ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ» παλεύω μαζί με τους συναδέλφους - συμπολίτες μου να αλλάξει αυτό το σκηνικό, ο τόπος μας να βρει τη χαμένη ζωντάνια του και να σταματήσει το τσιμεντάρισμα της παραλίας μας. 
Επειδή έχω νιώσει και στο τελευταίο κύτταρο του σώματος μου την κατάντια και την εξαθλίωση αυτού του τόπου επέλεξα την κάθοδό μου και την εμπλοκή μου στα τεκταινόμενα του Δήμου μας. 
Η υποψηφιότητα μου με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και τον Ανδρέα Ζάρρο αν μας επιλέξουν οι συμπολίτες μας για τη διακυβέρνηση του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, θα είναι μια παραπάνω ώθηση να γίνουν πράξη αυτά ονειρευόμαστε, αυτά που θέλουμε και αυτά που παλεύουμε τόσα χρόνια! 
Πρέπει αυτός ο τόπος να ξαναζωντανέψει και να επανακτήσει την χαμένη του αίγλη!
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγγελος Μαρίνης: "Η συμμετοχή είναι η βασική προϋπόθεση για τη λύση των προβλημάτων""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator