Ο Πελοπίδας Καλλίρης στη Συκιά, το Ζεμενό και τα Καρυώτικα

0


Την Πέμπτη 15/5/2014 ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» επισκέφτηκαν τις πρωινές ώρες τη Συκιά , το Ζεμενό και τα Καρυώτικα, όπου συζήτησαν με κατοίκους της περιοχής τα προβλήματα τους. 

Το απόγευμα επισκέφτηκαν τη Μάννα, τη Ρίζα και το Παναρίτι. Στη συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής επικράτησε το θέμα της βελτίωσης των οδικών αξόνων της περιοχής. Είναι ανάγκη επιτακτική να έχουν όλα τα χωριά άρτιο οδικό δίκτυο και πρόσβαση πραγματική. 

Επισκεπτόμενοι το Μελίσσι, συζήτησαν με τους κατοίκους της περιοχής το τεράστιο πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών, καθώς και τις άμεσες παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν. Το πρόβλημα αυτό αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες του Αντιπεριφερειάρχη για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πρέπει άμεσα και ουσιαστικά να αντιμετωπιστεί. 

Τέλος ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν το Καμάρι και ολοκλήρωσαν τη χθεσινή περιοδεία στο Ξυλόκαστρο, όπου πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον κ. Καλλίρη, ο οποίος ανέλυσε λεπτομερώς για το πρόγραμμα της "ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ" και την προοπτική της νέας πενταετίας. Πρέπει να είναι η Κορινθία μας και η όλη περιοχή του Ξυλοκάστρου στο προσκήνιο και να έχει την θέση που της αξίζει. Με έργα και όχι με λόγια. 

Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Πελοπίδας Καλλίρης στη Συκιά, το Ζεμενό και τα Καρυώτικα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator