Όνειρα νίκης Βουδούρη σε ...άδεια πλατεία στην Καλαμάτα...!!!

0


ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ !!!

«Στις 18 Μαΐου πάμε στο δεύτερο γύρο και στις 25 Μαΐου θα νικήσουμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης.
Η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού στην Καλαμάτα είχε όλα τα χαρακτηριστικά της γιορτής, με τη συμμετοχή συγκροτημάτων ροκ και έντεχνης ελληνικής μουσικής. 

«Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε ποια ζωή θέλουμε. Μια ζωή τοπικών ιθαγενών, με υποταγή, υποτέλεια, φτώχεια και απόγνωση; Ή μια ζωή, ενεργών πολιτών, με ελευθερία, αξιοπρέπεια και περηφάνια;» έθεσε ως διακύβευμα των εκλογών ο Οδυσσέας Βουδούρης. 

«Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε σε ποια χώρα θέλουμε να ζήσουμε. Στην αποικία του χρέους, στο προτεκτοράτο του κ. Φούχτελ, στο βιλαέτι του κ. Τατούλη; Ή στην Ελλάδα των Ελλήνων που ζουν, δουλεύουν και παράγουν, για τα παιδιά τους, για την πατρίδα τους, για το μέλλον τους; 

Αυτές οι εκλογές είναι βαθιά πολιτικές. Διότι η Πελοπόννησος, δεν βρίσκεται σε άλλη ήπειρο, δεν είναι καντόνι της Ελβετίας. Στην Ελλάδα βρίσκεται και με την υπόλοιπη Ελλάδα μοιράζεται την ανεργία, την ύφεση, την φτώχεια».
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όνειρα νίκης Βουδούρη σε ...άδεια πλατεία στην Καλαμάτα...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator