ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις “εισέβαλε” σε στούντιο κι άρπαξε το μικρόφωνο

0


Πριν τον καλέσουν στο στούντιο οι παρουσιαστές της εκπομπής "Έξι Δέκα" στη ΝΕΡΙΤ, ο υπουργός Υγείας «εισέβαλε» και άρπαξε το μικρόφωνο του δημοσιογράφου Χρήστου Μέγα που ήταν στο πάνελ για να μιλήσει.

Στόχος του ήταν να πλέξει το εγκώμιο του διοικητή του ΟΓΑ, Ξενοφώντα Βεργίνη και να απαντήσει σε εκείνους που τον χαρακτήριζαν «παιδί του κομματικού σωλήνα», προκαλώντας φυσικά, με την αναπάντεχη είσοδό του, τα σχόλια καλεσμένων και παρουσιαστών.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ

Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις “εισέβαλε” σε στούντιο κι άρπαξε το μικρόφωνο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator