Με "ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ" ξεκινά η Δ.Ε Σολυγείας

0


Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών και των υποψηφίων που εκλέγονται προκύπτει αδιαμφισβήτητα η προοπτική νίκης του συνδυασμού Πορεία Ευθύνης με τον Δήμαρχο των έργων και της προσφοράς Αλέξανδρο Πνευματικό.

Συγκεκριμένα για την περιοχή της Σολυγείας τα αποτελέσματα είναι θεαματικά , με μια πρωτοφανή και δυναμική συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο με τη νίκη Πνευματικού την 25η Μαΐου , συμβούλων που κατάγονται από την περιοχή ή διαμένουν σ' αυτήν.

Οι Σύμβουλοι Μιχάλης Χατζής, Κωνσταντίνα Λύτρα-Ανδρουτσοπούλου, Δημήτριος Μπάκουλης, Δημήτριος Βλάσσης και Ανδρέας Ζώγκος δυναμώνουν τη φωνή μας.

Μια απλή και μόνο ανάγνωση των ονομάτων που εκλέγονται από το ψηφοδέλτιο του κ. Νανόπουλου ξεγυμνώνει μια πολύ πικρή αλήθεια για την ελάχιστη έως ανύπαρκτη «παρουσία» της περιοχής αυτής στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Την Κυριακή επιλέγουμε για τον τόπο μας ανθρώπους που γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν, ανθρώπους που εμπιστευόμαστε και ξέρουμε καλά πως αν τους χτυπήσουμε την πλάτη θα γυρίσουν να μας δουν και να μας ακούσουν.

Επιλέγουμε ανθρώπους επαγγελματικά και κοινωνικά καταξιωμένους με μεγάλη προσφορά, όραμα και προοπτική για το Δήμο μας.

Αυτό είναι το πιο ηχηρό μήνυμα που πρέπει να εκφραστεί και να μετατραπεί σε ουσιαστική νίκη των πολιτών.

Όλοι μαζί για την ΝΙΚΗ!!!
Μιχάλης Χατζής

Από το γραφείο τύπου

Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με "ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ" ξεκινά η Δ.Ε Σολυγείας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator