Λευκό στις Ευρωεκλογές

0


Οποιος έχει πατριωτικό φιλότιμο σε αυτές τις Ευρωεκλογές πρέπει να ψηφίσει λευκό. Η ροχάλα αυτή απευθύνεται πρώτα απ όλα στα Ευρωπαϊκά και διεθνή κοράκια, που ευελπιστούν να φάνε τις σάρκες μας και κατά δεύτερον σε όλα εκείνα τα εγχώρια λιγούρια, που ορέγονται χρυσοπληρωμένες διακοπές στο Στρασβούργο, ακόμα και σε όλα εκείνα τα μίζερα αποκόμματα και ανθυποκομματίδια, που ενώ δεν έχουν καμία ελπίδα, να πάρουν έδρα, θεωρούν, ότι είναι πιο σπουδαίο από τα εθνικά συμφέροντα, το να καταμετρήσουν κάποια ψηφαλάκια, σαν τον θανασάκη τον πολιτευτή.

Ναι αδέλφια· λιγούρια είναι όλοι οι επίδοξοι «σωτήρες». Ολοι τους δήθεν θα πάνε, να «αγωνιστούν», να «διαπραγματευτούν» για τα συμφέροντα και τα δίκαια της Ελλάδας. Που θα το κάνουν αυτό; Στην φωλιά του λύκου; Μου θυμίζουν τις πρεσβείες, των έντρομων θηραμάτων στην Σύγκλητο της Ρώμης, όπου δήθεν θα υπερασπίζονταν τα δίκαια των χωρών τους σε ένα «πολιτισμένο» κριτήριο. ΟΛΕΣ τις καταβρόχθισε η Ρώμη. Δεν θα καταβροχθίσει τις χώρες αυτών, που προσέρχονται στο Καπιτώλιο, ούτε καν ως πρέσβεις, αλλά ως Συγκλητικοί;

Εχει καμία σχέση αυτή η Ευρώπη με την Ευρώπη, που οραματιστήκαμε;

Μία διεφθαρμένη και διεστραμμένη πόρνη είναι αυτή η δήθεν ένωση των λαών και των πολιτών. Η νέα Ρώμη είναι, που χτίζει καινούργια Κολοσσαία, για να τέρψει με αίμα τους εξαχρειωμένους πληβείους της.

Οσο για το Ευρωκοινοβούλιο, είναι η Σύγκλητος της νέας διεθνούς ολιγαρχίας, όπου γίνονται αποδεκτοί, είτε ως απροκάλυπτα τσιράκια, είτε ως δήθεν αντιπολίτευση, όσοι λιγουρεύονται τον παχυλό μισθό και τα προνόμια του Ευρωσυγκλητικού.

Αν θέλουμε μία Ευρώπη της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, πρέπει να πούμε ΟΧΙ σε αυτές τις Ευρωεκλογές. Πρέπει να προσέλθουμε όμως στις κάλπες (άλλωστε δεν έχουμε μόνο Ευρωεκλογές) και να εκφράσουμε την αντίθεση μας σε αυτήν την αλλοτρίωση με το λευκό.

Όχι άκυρο (γιατί δεν είμαστε αγράμματοι). Ούτε αποχή (γιατί δεν είμαστε αδιάφοροι).

Πρέπει να δείξουμε στην Ευρώπη, ότι και υπεύθυνοι πολίτες είμαστε (γι αυτό πρέπει να συμμετέχουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ψηφίζοντας έστω το μη χείρον) και ότι δεν ταυτίζουμε το Ευρωπαϊκό όραμα με την σημερινή του κατάντια. Αυτήν την κατάντια απορρίπτουμε με το λευκό και αυτή θα έπρεπε να είναι η στάση και όλων των Ελληνικών κομμάτων, για να μην πω και όλων των Ευρωπαϊκών.

Ας τιμωρήσουμε και τα κόμματα λοιπόν. Είναι μεγάλη ευκαιρία αυτή αδέλφια, να δώσουμε ένα, τελείως ανέξοδο για εμάς, μαθηματάκι στους εξουσιολάγνους. Ας τους βάλουμε λίγο φρένο στην ακόρεστη ματαιοδοξία.

Ας τους δείξουμε, ότι δεν είμαστε πρόβατα, που ψάχνουν για μαντρί.

Π. Ρέππας

Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λευκό στις Ευρωεκλογές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator