Ειλικρινείς ευχαριστίες για τη βραδιά τιμής του μεγάλου του Κορινθιακού Πολιτισμού: Κώστα Φιλιππίδη

0



Ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους όσους παρευρέθηκαν στη βραδιά τιμής για τον μεγάλο του Κορινθιακού Πολιτισμού: Κώστα Φιλιππίδη.

Η βραδιά κατά το δυνατόν ήταν αντάξια του μεγέθους της προσωπικότητας του σπουδαίου αυτού Κορίνθιου.

Οι μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη ανήκει σε όλους τους «ήρωες» της βραδιάς, όπως τους ανθρώπους του ΚΕΠΑΠ και ιδιαίτερα την Τόνια Τζαναβάρα, στους ακούραστους Γιάννη Κωνσταντέλλο και Χρήστο Μπογιατζόγλου, στον Λεωνίδα Δημητριάδη που επιμελήθηκε του «απίστευτου» Graffiti που έδωσε χρώμα στη βραδιά, στο Οινοποιείο Λαυκιώτη και ιδιαίτερα τον κ. Παναγιώτη Λαυκιώτη που στάθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό του Κώστα Φιλιππίδη, του κ. Τάσου Παπαγεωργίου για την πολύτιμη βοήθεια του , του Σώματος Σαμαρειτών της Κορίνθου , φυσικά στους μουσικούς που έγιναν το ηχητικό-background της βραδιάς όπως οι η Μπαντίνα και τα παιδιά της , η μαέστρος της Άννα Ταμπούκου, η Μαέστρος Γλυκερία Μωραΐτακη και τα σύνολα που διευθύνει, οι Μουσικές Αναδρομές, η Stigma Swing Dixie Band, οι σπουδαίοι μουσικοί από το Λουτράκι Βασίλης Πιερρακέας (g) και Χρήστος Ζερβός (b), οι Κορίνθιοι Δημήτρης Καραγιάννης (t. Sax) , Τάσος Γιαβής (dr) καθώς και οι Βαγγέλης Παππούς (g) και Περικλής Μακρής (μπουζούκι) , ο Τάσος Κωνσταντίνου που έκανε θαύματα στην ηχητική κάλυψη και το φωτισμό, καθώς και ορισμένους που ζήτησαν να μην αναφερθούν ονομαστικά αλλά που είχαν σοβαρή συνεισφορά στην όλη διοργάνωση. 

Αντιθέτως, θα έπρεπε να επισημανθεί το αρνητικό του ότι κάποιοι που ήθελαν να εκτεθούν στις εκλογές διάλεξαν αυτή την ιερή εκδήλωση προκειμένου να ενημερώσουν για τις προθέσεις τους «εναντίον» των Κορινθίων, που (κάποιοι) μη έχοντας καμία σχέση με τη βραδιά επέλεξαν να εμφανιστούν μοιράζοντας το εκλογικό τους υλικό και προσπάθησαν να προβληθούν. Για τους συγκεκριμένους υπάρχει η πεποίθηση, ότι εξετέθησαν τω όντι και θα λάβουν αυτό που τους αξίζει. 

Ας ελπίσουμε ότι υπάρχει ελπίδα η πόλη της Κορίνθου να ξαναγίνει μια «Μητρόπολη» της Ελευθερίας που εμπνέει η Jazz ,επειδή μπορεί να πέρασαν 10 χρόνια αλλά δεν έκλεισαν οι λογαριασμοί μας με την Δημιουργία…

Με εκτίμηση 
Σωκράτης Σ. Λελέκος
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ειλικρινείς ευχαριστίες για τη βραδιά τιμής του μεγάλου του Κορινθιακού Πολιτισμού: Κώστα Φιλιππίδη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator