Ο Διοικητής Νοσοκομείου Κορίνθου κ.Άρχοντας: "Συνηθισμένο τέτοια εποχή να παρατηρείται ιογενής γαστρεντερίτιδα"

0


Σχετικά με τις πληροφορίες για "χαμό στο Νοσοκομείο Κορίνθου από γαστρεντερίτιδα" που είδαν το φως της δημοσιότητας το parakato επικοινώνησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κο Άρχοντα ο οποίος δήλωσε πως "τις τελευταίες ώρες 60 περίπου άτομα επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Κορίνθου με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Το φαινόμενο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φθίνουσα μορφή, κανείς δεν νοσηλεύεται, δεν έγινε καμία εισαγωγή και όλοι σχεδόν οι ασθενείς έφυγαν μετά τις οδηγίες των γιατρών για την ανάλογη θεραπεία."

Ο κος Άρχοντας δήλωσε επίσης ότι "είναι συνηθισμένο τέτοια εποχή να παρατηρείται ιογενής γαστρεντερίτιδα αλλά οι πραγματικοί λόγοι θα φανούν μετά από περίπου δύο ημέρες όταν θα ολοκληρωθούν οι έρευνες (καλλιέργεια), ενώ ανέφερε ακόμη πως έχει πληροφορίες πως και σε άλλες περιοχές όπως Πάτρα έχουν καταγραφεί κάποια κρούσματα.".


Υ.Γ. Το parakato επικοινώνησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου γιατί ξέρει ότι ...οι μικροβιολογικές έρευνες του αδέκαστου θα προηγηθούν από αυτές του Νοσοκομείου...!!!

Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Διοικητής Νοσοκομείου Κορίνθου κ.Άρχοντας: "Συνηθισμένο τέτοια εποχή να παρατηρείται ιογενής γαστρεντερίτιδα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator