ΚΙΑΤΟ: Τι ΔΕΝ έκανε ο Σπύρος Σταματόπουλος !!!

0


α) ΔΕΝ έκλεισε ποτέ την πόρτα στο γραφείο του. Όποιος ήθελε, ότι ώρα ήθελε πήγαινε και τον απασχολούσε. Απαράδεκτα πράγματα δηλαδή. Αν είναι δυνατόν, όποιος Δημότης ήθελε πήγαινε και τον έβλεπε. Αντί να περνάει από 3 γραμματείς, 2 Φαρισαίους και ένα «σύμβουλο», αυτός τους δεχόταν όλους.

β) ΔΕΝ ανακατασκεύασε την πλατεία Ελευθερίας. Όλα αυτά τα χρόνια μείναμε με τις ίδιες πλάκες τα ίδια δέντρα τα ίδια πεζοδρόμια. Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι ο κάθε Φαραώ κατά την διάρκεια της θητείας του κατασκεύαζε ένα τάφο, ένα ναό και την πλατεία Ελευθερίας. Αυτός τίποτα, μας άφησε έτσι, με την παλιά πλατεία

γ) ΔΕΝ δανείστηκε ο Δήμος χρήματα. Πάει και παρακαλάει από εδώ και από κει να του χρηματοδοτήσουν έργα. Τι ΕΣΠΑ, Πράσινο Ταμείο, LEADER και Ευρωπαϊκή Ένωση. Πας και παίρνεις ένα δάνειο και φτιάχνεις ότι θέλεις. Και οι τράπεζες πως θα ζήσουν, κλέφτες θα γίνουν (λέμε τώρα). Αυτά βλέπει η Άγγελλα και νομίζει ότι λεφτά υπάρχουν. Ενώ άμα είσαι στο κόκκινο δεν φοβάσαι μην σου χώσουν κάνα Βέλο μαζί.

δ) ΔΕΝ άφηνε σε ησυχία τους Δημοτικούς Υπαλλήλους. Που ακούστηκε Δήμαρχος να είναι στο Δημαρχείο από τι 7:00 το πρωί. Τους ανακατεύει το πρόγραμμα. Ούτε πρωινά ψώνια ούτε τίποτα. Πως θα δουλέψει έτσι η αγορά του Κιάτου; Και την ένεση της φουκαριάρας της μάνας ποίος θα την κάνει; Εκεί που δεν τον περιμένει κανείς, τσουπ έρχεται από το πουθενά και κοιτάει τι κάνουν στον υπολογιστή. Άσε που έκοψε και τις υπερωρίες, 40 ώρες το μήνα. Χάλι μαύρο.

μου λέτε μετά πως μπορεί να προχωρήσει ένας Δήμος με τέτοια συμπεριφορά Δημάρχου;;;

metadimotis

Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Τι ΔΕΝ έκανε ο Σπύρος Σταματόπουλος !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator