Ανοιχτή επιστολή από τον Αντιδήμαρχο Κορινθίων κ. Μιχάλη Χατζή

0


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ

Ανοικτή Επιστολή

Αγαπητοί συνδημότες / συνδημότισσες,

Με την δική σας στήριξη και συνδρομή είχα την τιμή να υπηρετήσω τον τόπο μου από την θέση του Αντιδημάρχου Σολυγείας και σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ζητήσω να με τιμήσετε και πάλι με την ψήφο σας ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω καλά και είμαι καθημερινά δίπλα στα προβλήματα κάθε συνδημότη/ συνδημότισσας και εργάζομαι με γνώμονα αποκλειστικά το συμφέρον και την πρόοδο του τόπου μας.

Επέλεξα μέσα από αυτήν την ανοιχτή επιστολή να σας παρουσιάσω τα έργα που ολοκληρώθηκαν κατά τη θητεία μας στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κορινθίων με Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Πνευματικό, όπως και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και πρόκειται να υλοποιηθούν στην επόμενη θητεία μας και το επέλεξα αυτό γιατί πρέπει να γνωρίζει ο καθένας από εσάς τι έχει υλοποιηθεί και τι έχει προγραμματισθεί να γίνει ώστε να κάνει την σωστή επιλογή στις επόμενες εκλογές.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι τα έργα φαίνονται και δεν χρειάζεται καμία παρουσίαση αυτών. Πολλά, όμως, από τα έργα που έχουν υλοποιηθεί είναι πράγματι ορατά, αλλά υπάρχουν και ενέργειες, ιδίως προπαρασκευαστικές, για μελλοντικά έργα που δεν είστε σε θέση να τις γνωρίζετε και θα φανούν αργότερα εφόσον μας τιμήσετε ως παράταξη με την ψήφο σας. 

Ειδικότερα: κατά την διάρκεια της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής και μέχρι σήμερα στην περιφέρεια της Δημοτικής Ενότητας Σολυγείας του Δήμου Κορινθίων εκτελέστηκαν, πραγματοποιήθηκαν, υλοποιήθηκαν και έχουν προγραμματιστεί τα πιο κάτω έργα:

Α. Δημοτική Κοινότητα Σοφικού

Έργα που πραγματοποιήθηκαν 

1. Ανακαινίστηκε (στερέωση, επισκευή, συντήρηση κλπ.) κατά το πρώτο στάδιο ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Σοφικού (μνημείο που κατασκευάστηκε το έτος 1700). 

2. Υπερδιπλασιάστηκε ο χώρος των αποδυτηρίων του γηπέδου Σοφικού, ήτοι κατασκευάστηκε νέος χώρος αποδυτηρίων με δεδομένο ότι οι μέχρι τότε υπάρχουσες εγκαταστάσεις δεν εξυπηρετούσαν τις ανάγκες των ομάδων που χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν το γήπεδο, επίσης νομιμοποιήθηκαν (πολεοδομικά) όλες οι εγκαταστάσεις. 

3. Κατασκευάστηκε δεξαμενή χωρητικότητας 200 κυβικών μέτρων, στην θέση «Παγοποιείο». 

4. Κατασκευάστηκε η στέγη του Νηπιαγωγείου Σοφικού η οποία είχε καταστραφεί προ πενταετίας περίπου από την ανάληψη των καθηκόντων μας.

5. Επισκευάστηκε η στέγη του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Σοφικού η οποία είχε πρόσφατα ανακαινιστεί απ' την προηγούμενη δημοτική αρχή. 

6. Ιδρύθηκε και λειτουργεί ΚΑΠΗ

7. Αντικαταστάθηκαν οι σιδερένιοι και σε τραγική κατάσταση παραληφθέντες κάδοι απορριμμάτων, με νέους πλαστικούς.

8. Εφαρμόστηκε για πρώτη φορά και λειτουργεί η ανακύκλωση των απορριμμάτων.

9. Κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν φωτιστικά (κατάλληλοι προβολείς) στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Σοφικού, με δεδομένο ότι το Καλοκαίρι του 2011 είχαν εισέλθει άγνωστα άτομα σ' αυτό και είχαν πυρπολήσει το Νηπιαγωγείο Σοφικού με τεράστιες υλικές ζημιές.

10. Κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν φωτιστικά (κατάλληλοι προβολείς) στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Σχολείου Σοφικού. 

11. Επαναλειτούργησε η πρώτη τάξη του Λυκείου Σοφικού, την ίδια στιγμή που έκλειναν σχολεία σε όλη την Επικράτεια.

12. Τοποθετήθηκε σύγχρονη λυόμενη αίθουσα διδασκαλίας στο Γυμνάσιο Σοφικού κι έτσι ικανοποιήθηκε και υλοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα δεκαετιών που αφορούσε λειτουργικές ανάγκες του άνω Σχολικού συγκροτήματος. 

13. Ηλεκτροδοτήθηκε και τέθηκε σε νόμιμη λειτουργία η γεώτρηση στην θέση «Κουτσούρθι».

14. Εκτελέστηκαν και ε κ τ ε λ ο ύ ν τ α ι έργα αγροτικής οδοποιίας σε όλη την Σολυγεία, η καθυστέρηση οφείλεται βασικά στους εργολάβους που δεν προσκόμισαν έγκυρα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή σε λόγους ανώτερης βίας. 

15. Επισκευάστηκαν οι γεωτρήσεις στις θέσεις «Πίουζα» και «Παγοποιείο», οι οποίες παρουσίαζαν μονίμως προβλήματα που καθιστούσαν προβληματική την υδροδότηση του Σοφικού και του Κόρφου, οι πιο πάνω ουσιαστικές και με το ελάχιστο δυνατό κόστος επισκευές είχαν σαν επακόλουθο την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα πλέον υδροδότηση των άνω περιοχών.

16. Τοποθετήθηκε τηλεοπτικός αναμεταδότης στην περιοχή του Σοφικού κι έτσι επιλύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα με δεδομένη την αδυναμία λήψης καθαρής τηλεοπτικής εικόνας και την μη δυνατότητα λήψης δορυφορικής εικόνας. 

17. Η Δημοτική Αρχή παρενέβη άμεσα και δραστικά στην μη υλοποίηση και εφαρμογή της ΚΥΑ που αφορούσε την ίδρυση ή εγκατάσταση ή μετεγκατάσταση ιχθυοτροφικών μονάδων στις παράκτιες περιοχές του Σοφικού και του Κόρφου, μια καίρια αντίδραση που είχε σαν συνέπεια την ελεγχόμενη διατήρηση των υφιστάμενων οικογενειακών μονάδων και την εντός των νομίμων προδιαγραφών λειτουργία των μεγαλύτερων. 

18. Η Δημοτική Αρχή παρενέβη άμεσα και δραστικά στην διατήρηση του επαγγέλματος των ρητινοκαλλιεργητών (το κατά κύριο επάγγελμα των κατοίκων του Σοφικού) στην κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, την ίδια στιγμή που ο Αρμόδιος Υπουργός κατέτασσε το πιο πάνω επάγγελμα του ρητινοκαλλιεργητή καθώς και εκατοντάδες επαγγέλματα εκτός της σχετικής λίστας. 

19.H Δημοτική Αρχή ενίσχυσε οικονομικά την Εθελοντική Οργάνωση Δασοπροστασίας Σολυγείας, η οποία με αυτόν τον τρόπο συντήρησε και συντηρεί τα οχήματα της, καλύπτει τα λειτουργικά της έξοδα και προέβη στην αγορά δύο (2) πυροσβεστικών οχημάτων κατάλληλων και πλήρως εξοπλισμένων με σύγχρονα μέσα δασοπυρόσβεσης.

20. Ν ο μ ι μ ο π ο ι ή θ η κ α ν (πολεοδομικά) όλες οι εγκαταστάσεις του Θεάτρου Σολυγείας και ολοκληρώνεται η διαδικασία αδειοδότησης του.

21. Συντάχτηκε και ολοκληρώθηκε μελέτη ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Σοφικού, (αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, κατασκευή δαπέδων, ταβανιών, εγκατάσταση ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού κλπ.).

22. Ιδρύθηκε Δημοτική βιβλιοθήκη, η οποία λειτουργεί σε αίθουσα του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Σοφικού. 

Έργα που έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν ή που σήμερα εκτελούνται 

1. Αποπερατώνεται ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Σοφικού, το έργο εκτελείται.

2. Εκτελέστηκαν και εκτελούνται ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών εντός του Σοφικού, οι σχετικές εργολαβίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

3. Εντάχθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης τμήματος του δρόμου Σοφικού – Κιουρκατίου (Πρόγραμμα Μπαλτατζής), αναμένεται εντός των προσεχών ημερών η δημοπράτηση του και η εγκατάσταση εργολάβου.

4. Έχει ήδη συνταχθεί μελέτη ολοκλήρωσης του έργου μέχρι την παραλία Κιουρκατίου και μέχρι την Ιστορικό Εξωκκλήσι της Παναγίας του Στείρι. 

5. Έχει δημοπρατηθεί και εγκατασταθεί εργολάβος του έργου εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου – προαυλίου εκκλησίας Ταξιαρχών στο Σοφικό, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έναρξη των εργασιών.

6. Ε κ τ ε λ ε ί τ α ι το έργο κατασκευής των εσωτερικών τουαλετών του Δημοτικού Σχολείου Σοφικού, αφού προηγούμενα νομιμοποιήθηκαν (πολεοδομικά) όλα τα κτίσματα. 

7. Αναμένεται η κατασκευή περίφραξης θεάτρου Σοφικού και ο καλλωπισμός του περιβάλλοντος αυτού χώρου, επίσης η κατασκευή πέργκολας όπως και θεατρικών αποδυτηρίων, έχει συνταχθεί η σχετική μελέτη.

8. Ολοκληρώθηκε η σύνταξη μελέτης αποχέτευσης όμβριων υδάτων και ακαθάρτων λυμάτων Σοφικού και παροχέτευσης αυτών στον βιολογικό του Κόρφου. 

9. Αναμένεται η αγορά ακινήτου για την επέκταση του Κοινοτικού Κοιμητηρίου του Σοφικού.

10. Αναμένεται η αγορά ακινήτου για την δημιουργία και κατασκευή πλατείας στο Σοφικό.

11. Ε κ τ ε λ ε ί τ α ι το έργο ανάπλασης – εξωραϊσμού - διαμόρφωσης της παιδικής χαράς στον Άγιο Υπάτιο στο Σοφικό και η τοποθέτηση νέων σύγχρονων οργάνων εντός αυτής. 

12. Ε κ τ ε λ ε ί τ α ι το έργο ανάπλασης όλων των οδών εντός του Σοφικού (πλακοστρώσεις).

13. Αναμένεται η ανάθεση του έργου διαμόρφωσης νεκροταφείων Δ.Ε. Σολυγείας.

14. Αναμένεται η ανάθεση του έργου συντήρησης – επισκευής εγκαταστάσεων και Κοινοχρήστων Χώρων της Δ.Ε. Σολυγείας (αυτεπιστασία). 

15. Ολοκληρώνεται η σύνταξη μελέτης για τη ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου δρόμου Σοφικού προς Δήμαινα Αργολίδος, μέσω τοποθεσίας Αυγώνας, αναμένεται η έγκριση της μελέτης, η ένταξη και η δημοπράτηση του έργου.

16. Δ η μ ο π ρ α τ ε ί τ α ι (20 Μαΐου 2014) και αναμένεται η εγκατάσταση εργολάβου για το έργο ανάπλασης και εξωραϊσμού της πλατείας στην «Κόντριζα».

17. Αναμένεται η ανάθεση σε μελετητή σύνταξης μελέτης για τη διαπλάτυνση του υφιστάμενου επαρχιακού δρόμου Σοφικού - Αλμυρής. 

18. Αναμένεται η τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, επί του επαρχιακού δρόμου Αγγελοκάστρου - Σοφικού – Αλμυρής.

19. Αναμένεται η ίδρυση και λειτουργία πολυδύναμου Ιατρείου στο Σοφικό.

20. Πρόκειται να υδροδοτηθούν τις επόμενες ημέρες ο οικισμός Αμονίου και ο οικισμός στην Ντάρδιζα, με πόσιμο νερό Στυμφαλίας.

21. Έχει δρομολογηθεί πλήρως η λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Σοφικό, σταθμός ο οποίος πρόκειται να λειτουργήσει στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Σοφικού.

22. Πρόκειται να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου Σοφικού.

23. Ολοκληρώνεται η σύνταξη μελέτης για την ανάδειξη και κατασκευή δασικών μονοπατιών, που θα συνδέουν μέσω του δάσους τα μνημεία και τα αξιοθέατα της περιοχής.

24. Έχει συνταχθεί μελέτη προς ηλεκτροφωτισμό των παραλιών, Καλογερολίμανου, Φραγκολίμανου, Μικρού Αμονίου, Μεγάλου Αμονίου και Βάγιας. 

25. Ο λ ο κ λ η ρ ώ θ η κ ε το έργο της διαδικτύωσης έργου ύδρευσης με ποιοτικό πόσιμο νερό Στυμφαλίας.

Β. Τοπική Κοινότητα Κόρφου

Έργα που πραγματοποιήθηκαν 

1. Κατασκευάστηκε, τοποθετήθηκε και λειτουργεί πλωτή εξέδρα πρόσδεσης τουριστικών σκαφών στο λιμάνι του Κόρφου.

2. Ε κ τ ε λ έ σ τ η κ ε το έργο ανάπλασης των δημοτικών οδών εντός του παραδοσιακού οικισμού του Κόρφου (πλακοστρώσεις)..

3. Ηλεκτροφωτίστηκε όλη η περιοχή του παραδοσιακού οικισμού του Κόρφου. 

4. Επισκευάστηκε η παλαιά δεξαμενή χωρητικότητας 1.200 κυβικών μέτρων, επίσης καλλωπίστηκε ο εξωτερικός χώρος αυτής. 

5. Αντικαταστάθηκαν οι σιδερένιοι και σε τραγική κατάσταση παραληφθέντες κάδοι απορριμμάτων, με νέους πλαστικούς. 

6. Ιδρύθηκε και λειτουργεί ΚΑΠΗ. 

7. Εφαρμόστηκε για πρώτη φορά και λειτουργεί η ανακύκλωση των απορριμμάτων.

8. Ηλεκτροδοτήθηκε και τέθηκε σε νόμιμη λειτουργία η γεώτρηση στην θέση «Κουτσούρθι» επίσης επισκευάστηκαν οι γεωτρήσεις στις θέσεις «Πίουζα» και «Παγοποιείο» Σοφικού, οι οποίες παρουσίαζαν μονίμως προβλήματα που καθιστούσαν προβληματική την υδροδότηση του Σοφικού και του Κόρφου, οι πιο πάνω ουσιαστικές και με το ελάχιστο δυνατό κόστος επισκευές είχαν σαν επακόλουθο την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα πλέον υδροδότηση των άνω περιοχών.

9. Εκτελέστηκε και εκτελείται του έργο αγροτικής οδοποιίας στον Κόρφο. 

10. Τοποθετήθηκε τηλεοπτικός αναμεταδότης στην περιοχή του Κόρφου κι έτσι επιλύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα με δεδομένη την αδυναμία λήψης καθαρής τηλεοπτικής εικόνας και την μη δυνατότητα λήψης δορυφορικής εικόνας. 

11. Η Δημοτική Αρχή παρενέβη άμεσα και δραστικά στην μη υλοποίηση και εφαρμογή της ΚΥΑ που αφορούσε την ίδρυση ή εγκατάσταση ή μετεγκατάσταση ιχθυοτροφικών μονάδων στην παράκτιες περιοχές του Σοφικού και του Κόρφου, μια καίρια αντίδραση που είχε σαν συνέπεια την ελεγχόμενη διατήρηση των υφιστάμενων οικογενειακών μονάδων και την εντός των νομίμων προδιαγραφών λειτουργία των μεγαλύτερων. 

12. Αναθεωρήθηκε, ανασυντάχτηκε, ολοκληρώθηκε η μελέτη κατασκευής δικτύου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού, αναμένεται η ένταξη και η δημοπράτηση του έργου.

13. Αγοράστηκε ακίνητο για την επέκταση του Κοινοτικού Κοιμητηρίου του Κόρφου και πρόκειται να περιμανδρωθεί.

14. Ε κ τ ε λ ε ί τ α ι το έργο ανάπλασης, ανακαίνισης και ανάδειξης του μοναδικού μνημείου της Παναγίας του Στείρι. 

15. Ε κ τ ε λ ε ί τ α ι το έργο κατασκευής του παραλιακού πεζόδρομου.

16. Ολοκληρώνεται η σύνταξη μελέτης για την ανάδειξη και κατασκευή δασικών μονοπατιών, που θα συνδέουν μέσω του δάσους τα μνημεία και τα αξιοθέατα της περιοχής.

17. Ο λ ο κ λ η ρ ώ θ η κ ε το έργο της διαδικτύωσης έργου ύδρευσης με ποιοτικό πόσιμο νερό Στυμφαλίας.

Έργα που έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν 

1. Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού.

2. Αναμένεται η τοποθέτηση οργάνων σε παιδικές χαρές στον Κόρφο.

3. Αναμένεται η κατασκευή γηπέδου 5Χ5 και λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων στον Κόρφο.

4. Αναμένεται η ανάθεση του έργου διαμόρφωσης νεκροταφείων Δ.Ε. Σολυγείας.

5. Αναμένεται η ανάθεση του έργου συντήρησης – επισκευής εγκαταστάσεων και Κοινοχρήστων Χώρων της Δ.Ε. Σολυγείας (αυτεπιστασία).

6. Πρόκειται να ανακαινιστεί το Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Κόρφου, έχει δε ήδη παραχωρηθεί μια του αίθουσα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κόρφου, με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΦΟΥ».

7. Πρόκειται να κατασκευαστεί και νέα πλωτή εξέδρα πρόσδεσης τουριστικών σκαφών στο λιμάνι του Κόρφου.

8. Αναμένεται η ανάθεση σε μελετητή σύνταξης μελέτης για τη διαπλάτυνση του υφιστάμενου επαρχιακού δρόμου Σοφικού - Κόρφου. 

9. Αναμένεται η τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, επί του επαρχιακού δρόμου Σοφικού – Κόρφου, (ολοκλήρωση έργου).

10. Αναμένεται η ανάπλαση και η κατασκευή πεζόδρομου από Φάρο μέχρι την περιοχή Βουρκάρι.

Γ. Τοπική Κοινότητα Αγγελοκάστρου

Έργα που πραγματοποιήθηκαν 

1. Κατασκευάστηκαν και ήδη λειτουργούν δύο (2) γεωτρήσεις με συνέπεια να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα υδροδότησης του Αγγελοκάστρου.

2. Επισκευάστηκαν και εκσυγχρονίσθηκαν τα αποδυτήρια του γηπέδου Αγγελοκάστρου.

3. Ιδρύθηκε και λειτούργησε ΚΑΠΗ στην Σολυγεία.

4. Εφαρμόστηκε για πρώτη φορά και λειτουργεί η ανακύκλωση των απορριμμάτων.

5. Ε κ τ ε λ έ σ τ η κ α ν και ε κ τ ε λ ο ύ ν τ α ι έργα αγροτικής οδοποιίας στο Αγγελόκαστρο. 

6. Ε κ τ ε λ ε ί τ α ι το έργο ανάπλασης δημοτικών οδών εντός του οικισμού του Αγγελοκάστρου (πλακοστρώσεις). 

7. Ε κ τ ε λ ε ί τ α ι το έργο ανάπλασης προαυλίου δημοτικού Σχολείου Αγγελοκάστρου.

8. Ε κ τ ε λ ε ί τ α ι το έργο ανάπλασης δημοτικών οδών εντός του οικισμού του Αγγελοκάστρου (ασφαλτοστρώσεις)

9. Ολοκληρώθηκε η μελέτη ασφαλτόστρωσης και διαπλάτυνσης του δρόμου Αγγελοκάστρου – Αγίου Ιωάννου, το έργο αναμένεται να ενταχθεί και στην συνέχεια να δημοπρατηθεί. 

10. Τοποθετήθηκε τηλεοπτικός αναμεταδότης στην περιοχή του Αγγελοκάστρου κι έτσι επιλύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα με δεδομένη την αδυναμία λήψης καθαρής τηλεοπτικής εικόνας και την μη δυνατότητα λήψης δορυφορικής εικόνας.

11. Διανοίχτηκε γεώτρηση στο Αγγελόκαστρο για την άρδευση της περιοχής και θα διανοιχθούν κι άλλες. 

Έργα που έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν 

1. Αναμένεται η έναρξη εργασιών ασφαλτόστρωσης τμήματος του επαρχιακού δρόμου Σοφικού - Αγγελοκάστρου, (έχει εγκατασταθεί ήδη ο εργολάβος ο οποίος έχει υπογράψει την σχετική σύμβαση).

2. Αναμένεται η αγορά ακινήτου για την επέκταση του Κοινοτικού Κοιμητηρίου Αγγελοκάστρου. 

3. Αναμένεται η αγορά ακινήτου για την δημιουργία και κατασκευή πλατείας στο Αγγελόκαστρο.

4. Αναμένεται η τοποθέτηση οργάνων σε παιδική χαρά στο Αγγελόκαστρο (προαύλιο Δημοτικού Σχολείου).

5. Αναμένεται η ανάθεση του έργου διαμόρφωσης νεκροταφείων Δ.Ε. Σολυγείας. 

6. Αναμένεται η ανάθεση του έργου συντήρησης – επισκευής εγκαταστάσεων και Κοινοχρήστων Χώρων της Δ.Ε. Σολυγείας (αυτεπιστασία). 

7. Πρόκειται να ανακαινιστεί το Δημοτικό Σχολείο Αγγελοκάστρου, έχει δε ήδη παραχωρηθεί μια του αίθουσα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγγελοκάστρου. 

8. Αναμένεται η ανάθεση σε μελετητή σύνταξης μελέτης για τη διαπλάτυνση του υφιστάμενου επαρχιακού δρόμου Σοφικού - Αγγελοκάστρου. 

9. Αναμένεται η τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, επί του επαρχιακού δρόμου Αγγελοκάστρου - Σοφικού, (ολοκλήρωση έργου). 

10. Ολοκληρώνεται η σύνταξη μελέτης για την ανάδειξη και κατασκευή δασικών μονοπατιών, με σκοπό την ανάδειξη του αγροτουρισμού στην περιοχή.

11. Πρόκειται να κατασκευαστεί χλοοτάπητας στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου.

12. Σύνταξη μελέτης και κατασκευή έργου ανάδειξης του κάστρου του Αγγελοκάστρου. 

13. Ανάπλαση όλων των δημοτικών οδών με πλακοστρώσεις.

14. Ανάπλαση – κατασκευή όλων των λιθοδομών εντός του οικισμού του Αγγελοκάστρου.

15. Υδροδότηση του Αγγελοκάστρου με ποιοτικό πόσιμο νερό Στυμφαλίας.

Όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μας, ως Δημοτική Αρχή, λειτουργήσαμε με πράξεις και έργα και όχι με λόγια τιμήσαμε δε την επιλογή σας και την εμπιστοσύνη σας. 

Δώστε μας την δύναμη να συνεχίσουμε. Στηρίξτε μας με την ψήφο σας και σε αυτές τις εκλογές γιατί η δημοτική παράταξη «Πορεία Ευθύνης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Πνευματικό,

Θέλει… Ξέρει…. Και 

Μπορεί με επιτυχία να συνεχίσει ότι έχει επωμιστεί 

Με απέραντη εκτίμηση και Σεβασμό

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σολυγείας 

Μιχάλης Αναστ. Χατζής
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοιχτή επιστολή από τον Αντιδήμαρχο Κορινθίων κ. Μιχάλη Χατζή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator