Λάκη... πες αλεύρι - Γράμμα από αναγνώστη: "Αγαπητέ κύριε Παρακάτου..."

0



Αγαπητέ κύριε Παρακάτου,

Είμαι και εγώ ένας αφανής χειροκροτητής σας εδώ και χρόνια. Κατάγομαι από το δήμο Οιχαλίας – εκεί που διώξαμε την Ντίνα Νικολάκου σχεδόν με τις κλωτσιές-.

Επειδή εμείς έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα με τα σκουπίδια, τα πραγματικά και τα πολιτικά, θέλω να σας δηλώσω, μετά από ενδελεχή εξέταση, τα εξής για τους τρεις ένθερμους "αναγνώστες" που, πνιγμένοι από το δίκιο και το δημοκρατικό συναίσθημα, δημοσιεύουν απόψεις σε ένα και μοναδικό ιστολόγιο του νομού σας τη ΣΦΕΝΤΟΝΑ.

1- Ο "αναγνώστης" από την Τρίπολη:


Κατά τη γνώμη μου είναι ανύπαρκτο πρόσωπο γιατί όποιος υπήρξε μέλος, οπαδός ή φίλος του Πασοκ – όπως εγώ- γνωρίζει πολύ καλά πως ούτε η γλώσσα ούτε η τεκμηρίωση της άποψης δεν έχουν σχέση με Πασόκο και μάλιστα Αρκάδα της εποχής του Ρέππα και του Λαλιώτη. Η άποψή μου ενισχύεται και από το γεγονός ότι υπάρχει αυτό το διαρκές γραμματικό λάθος του Σφεντονιάρη με τη χρήση της Μέσης και της Παθητικής φωνής που σας παραθέτω

«Σας ευχαριστώ προκαταβολικά που θα δημοσιεύσεται τις απόψεις μου αυτές»- Με εκτίμηση Κώστας Πετρόπουλος Τρίπολη 28.3.2014

Είναι επίσης εκπληκτικό ο συντάκτης να υπεραμύνεται της δημοκρατίας και της έκφρασης της γνώμης των ανωνύμων. ‘Ένα από τα χιλιάδες σχόλια που αναφέρει ήταν και το δικό μου αλλά επειδή έκφραζε την αντίθετη άποψη από τον Αρκά ποτέ δεν το δημοσίευσε.

2- Ο "αναγνώστης" για το θέμα με το κινητό τηλέφωνο του Δέδε.

Δηλώνει καταγωγή από την Καλαμάτα και δίνει συμβουλές σαν καλός πατερούλης. Για τη φωτογραφία του τηλεφώνου του αναγνώστη; Θα μπορούσε να είναι και το δικό μου τηλέφωνο!!!!  Απορίας άξιον είναι με πόσο ζήλο ένας φίλος του κ. Αλευρά και συμπαθών τον κ. Δέδε κόπτεται να αποδείξει ότι ο κ. Δέδες χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό τηλέφωνο. Για ένα κομμένο κινητό στέλνει επιστολή αλλά δεν ασχολείται με τα σκάνδαλα της περιφέρειας και τη συμπεριφορά της συντοπίτισσας κ. Νικολάκου αφού είναι και ψηφοφόρος του Αλευρά.
Για τη στάχτη στα μάτια κύριε Παρακάτου δείτε τι αναφέρει ο "αναγνώστης":

Εγώ είμαι ψηφοφόρος και φίλος του Παναγιώτη Αλευρά τον οποίο και ψηφίζω και δεν εχω κάποιο λογο να υπερασπιστώ τον Πέτρο Τατούλη. 

(Ελάτε τώρα κύριε μου που δεν έχετε λόγο, ο λόγος φωνάζει μόνος του!!!!!)

Όλο το κείμενο:


3- Ο ετεροδημότης "αναγνώστης"

Ο τρίτος "αναγνώστης" είναι ετεροδημότης και φέρεται να πήγε και στις 2 συγκεντρώσεις των Αθηνών Τατούλη-Δέδε αλλά έβγαλε φωτογραφίες μόνο από τη μία. Υποστηρίζει τον ίδιο αριθμό ατόμων με το κ. Γιαννιδάκη διότι απ’ ότι διάβασα ο αριθμός αμφισβητείται. Κρίμα που δεν βγήκε να τον επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Τατούλης.
Όμως τι θα εξυπηρετούσε και ποιον αυτό το ρεπορτάζ του "αναγνώστη"; Δηλώνει ότι ανήκει στον κεντροδεξιό χώρο άρα γιατί να πάει στην ομιλία του Δέδε που ανήκει στην κεντροαριστερά; Ο χώρος του είναι η ΝΔ άρα το Πασοκ του Καρχιμάκη δεν τον αφορά καθόλου και κακώς πήγε. Μάλιστα του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι που είδε τον Καρχιμάκη. Μάλλον δουλειά ρεπόρτερ μου θυμίζουν οι φωτογραφίες που τις έδωσε στον στη συνέχεια στον σφεντονιστή.Ο μόνος λόγος που βλέπω είναι να πρέπει να υποβαθμιστεί η συγκέντρωση του Δέδε και να φανεί η αριθμητική υπεροχή του Τατούλη.


Τα Συμπεράσματα μου

Οι τρεις επιστολές αρχίζουν με τον ίδιο τρόπο και έχουν τη λέξη σφεντόνα γραμμένη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τυχαίο;

1)"Αγαπητή σφεντόνα ,

Είμαι τακτικός αναγνώστης σας

2) Αγαπητέ κ.Γιαννιδάκη είμαι σχεδόν καθημερινός αναγνώστης της σφεντόνας 

3) "Αγαπητή σφεντόνα ,

Είμαι τακτικός αναγνώστης σας και ήθελα να σχολιάσω

Και στις τρεις επιστολές ο τονισμός των λέξεων χωλαίνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Τυχαίο;

Και οι τρεις επιστολές αναφέρονται στον κ. Δέδε δυναμικό αντίπαλο του Π. Τατούλη ΤΥΧΑΙΟ;

Ο σφεντονάς είναι ένθερμος υποστηρικτής του Π. Τατούλη. Οι δημοσιογραφικοί κύκλοι μιλούν για μεγάλες αμοιβές στα ΜΜΕ από τον Πέτρο. ΤΥΧΑΙΟ;

Εγώ προσωπικά δεν είμαι τόσο αφελής για να πιστεύω τα κατασκευάσματα.

Γιαυτό σας έγραψα. Για να μην νομίζει κανείς ότι τρώμε ό,τι μας σερβίρουν.

Ελπίζω να μη δούμε κάποια άλλη ανώνυμη επιστολή συμπαράστασης στον κατατρεγμένο δημοσιογράφο

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Ευάγγελος Ταντούλης

Οιχαλία




Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λάκη... πες αλεύρι - Γράμμα από αναγνώστη: "Αγαπητέ κύριε Παρακάτου...""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator