Μαριλένα Σούκουλη: "Στο επίκεντρο η διαχείριση υδάτινων πόρων"

0


Τα χωριά της Ευρωστίνης επισκέφτηκε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, με τον συνδυασμό "Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία", Μαριλένα Σούκουλη 

Στις περιοχές των χωριών της Ευρωστίνης περιόδευσε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, με τον συνδυασμό "Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία", Μαριλένα Σούκουλη, μαζί με περιφερειακούς συμβούλους. 

Η ορεινή Ευρωστίνη είναι μια περιοχή στην οποία ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες έχει ολοκληρώσει μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις, κατά την θητεία του ως αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το έργο "Ροζενα - Ζαχωλη - Διασταύρωση Καρυάς", το οποίο έχει ανακουφίσει σε μεγάλο βαθμό το επικοινωνιακό φορτίο στην περιοχή της ορεινής Ευρωστίνης. 

Οι κάτοικοι ζήτησαν από την κυρία Σούκουλη να ασκηθούν πιέσεις προς τον εργολάβο για την ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου και την κατασκευή των απαραίτητων στηθαίων. Επιπλέον, ζήτησαν την κατασκευή καινούργιας λιμνοδεξαμενής στην Λυκοποριά για την εξυπηρέτηση των αναγκών των τοπικών παραγωγών. 

Από τη μεριά της η Μαριλένα Σούκουλη κατέθεσε τις προτάσεις του συνδυασμού για την ανάπτυξη της περιοχής, στον πρωτογενή τομέα, μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα προγραμματική περίοδος, σε τομείς, όπως, για παράδειγμα η καλλιέργεια αρωματικών φυτών. 

Και απαντώντας στην αγωνία των κατοίκων για το πρόβλημα της άρδευσης ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων σε όλη την Πελοπόννησο. 

Γραφείο Τύπου 
Υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Μαριλένας Σούκουλη

Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαριλένα Σούκουλη: "Στο επίκεντρο η διαχείριση υδάτινων πόρων""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator