Στα Μποζικά, τον Ασπρόκαμπο και το Ψάρι η «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων»

0


Κατάμεστα τα καφενεία των χωριών υποδέχονται τη «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων» του Σπύρου Σταματόπουλου. Χθες, 8 Μαΐου 2014, ο Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τις τοπικές κοινότητες Μποζικών, Ασπροκάμπου και Ψαρίου. 

Σίγουρα, όπως οι ίδιοι οι κάτοικοι ομολογούν, δεν πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που συγκλήθηκαν γενικές συνελεύσεις για να λάβουν από κοινού αποφάσεις για τα θέματα που τους ταλάνιζαν και να δρομολογήσουν τις λύσεις. Μικρά και μεγάλα αιτήματά των δημοτών, όπως τ' αρδευτικά έργα, η ανακαίνιση κτιρίων, η βελτίωση του οδικού δικτύου πήραν σάρκα και οστά μες στην τριετία που πέρασε. 

Στις συζητήσεις τους, ο Δήμαρχος, ανέφερε πως αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου αποτελεί απλώς μια παρένθεση, μετά την οποία, θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την κοινή τους πορεία για ένα καλύτερο μέλλον, για ένα καλύτερο δήμο. Οι Σικυώνιοι στις προηγούμενες εκλογές πήραν ξεκάθαρη θέση, διαχωρίστηκαν απ' το παρελθόν και πλέον πίσω δε γυρνούν!

Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στα Μποζικά, τον Ασπρόκαμπο και το Ψάρι η «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator