ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ: "Έφτασε λοιπόν πάλι ο καιρός που πρέπει να κάνουμε εκλογές"

0


Έφτασε λοιπόν πάλι ο καιρός που πρέπει να κάνουμε εκλογές.

Όσοι αισθανόμαστε υπεύθυνοι πολίτες σε αυτό τον τόπο να ασκήσουμε το δικαίωμα - υποχρέωση της ψήφου.

Έφτασε η ώρα από τα λόγια στα καφενεία να περάσουμε στις πράξεις.

Επειδή ακούγονται πολλά και επειδή είναι η εποχή τους, ας μην ακούσουμε για άλλη μια φορά τις σειρήνες και ας αναλογιστούμε το βάρος των εκλογών.

Ας καθίσουμε μπροστά σε έναν καθρέφτη και ας συλλογιστούμε τα σταυροδρόμια που ανοίγονται μπροστά μας .... και ευτυχώς, αυτή τη φορά, έχουμε πολλά, οπότε δε θα υπάρχει καμιά δικαιολογία, '' δεν είχαμε επιλογές ''

Πλέον οι NEOI ας διεκδικήσουμε να μπούμε ενεργά στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Ας σταματήσουμε να λέμε ότι πάντα φταίνε οι άλλοι για τα τεκταινόμενα του τόπου.

Ας προσπαθήσουμε εμείς να φέρουμε το αποτέλεσμα που ζητάμε από τους άλλους .

Ο κάθε υποψήφιος με την υποψηφιότητα του στους συνδυασμούς εκθέτει τον εαυτό του σε όλους τους πολίτες...

Θα παρακαλούσα τους πολίτες να αντιμετωπίσουν τους υποψηφίους συνανθρώπους τους ως μαντατοφόρους μιας καινούριας εποχής ...

Όλοι προσπαθούμε για το κοινό καλό και ας σκεφτεί ο καθένας πως προσπαθούμε να τους αντιπροσωπεύσουμε επάξια..

Ας έχουμε μια ήρεμη καλή προεκλογική περίοδος δίχως εντάσεις και κακίες, γιατί αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε σε αυτόν τον τόπο, για αυτόν τον τόπο.

Οι πολίτες του « δεν βαριέσαι « και του «έχω την δουλειά μου και τα δικά μου» ας αναλαβαίνουν το βάρος της απραξίας τους. Και ο καθένας ας αγωνιστεί από το μετερίζι του και το ταμπούρι του για ένα καλύτερο αύριο.

Σε μια χώρα που οι ανάγκες και τα όνειρα μιας γενιάς απασχολούν τους ''πολιτικούς '' μόνο έναν μήνα πριν της εκλογές με μια απροκάλυπτη ψηφοθηρία, Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ είναι εδώ.

Είναι εδώ για να διεκδικήσει και να παλέψει για ένα αξιοπρεπές αύριο και ένα καλύτερο μέλλον , ένα καλύτερο μέλλον όχι αόριστα σε κάποια χώρα του εξωτερικού αλλά στην Ελλάδα, στις γειτονιές που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο καθένας μας .

Να βάλει ο καθένας το δικό του λιθαράκι όχι για να γεμίσουμε τα πορτοφόλια μας, αλλά για να γεμίσουμε τον τόπο μας με χαμόγελα, με ανθρώπους ευτυχισμένους που θα χαίρονται την κάθε στιγμή της καθημερινότητας και θα απολαμβάνουν τον παράδεισο που ζούμε , και όχι με ανθρώπους σκυθρωπούς, εκνευρισμένους που εστιάζουν στο δέντρο και χάνουν το δάσος .

Το θέμα δεν είναι απλώς να κατακτήσεις ένα στόχο αλλά όταν τον κατακτήσεις να μπορέσεις να τον απολαύσεις …

Ο δρόμος είναι μπροστά μας αρκεί να τον επιλέξουμε και πέρνα μέσα από την καρδία μας όχι από την τσέπη μας .
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μας έφερε κοντά η έγνοια για το αύριο. Το δικό μας αύριο έχει επίκεντρο τον άνθρωπο. Επιθυμούμε μια κοινωνία αυτάρκειας και ευφορίας. Να διαφυλάξουμε τα αγαθά της γης μας, τη γεύση, την μυρωδιά, την ωφελιμότητα, την πολιτιστική τους αξία και να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Τόπος και άνθρωπος είναι αλληλένδετα, η αλληλεπίδραση των δύο είναι ο πυρήνας γύρω από τον οποίο εξελίσσονται οι αρχές τις ομάδας μας

Αυτή είναι η δικιά μου πρόταση.

Η πρόταση της γενιάς μου για το μέλλον του τόπου μας .

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ: "Έφτασε λοιπόν πάλι ο καιρός που πρέπει να κάνουμε εκλογές""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator