ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

0







Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό οι κάτοικοι των Αθικίων και του Αγιάννη, εκφράζοντάς την ευγνωμοσύνη και την αγάπη τους για την πρόσφατη υδροδότηση των κοινοτήτων τους, με πόσιμο ποιοτικό νερό Στυμφαλίας.

Η Δημοτική Αρχή, ότι είχε υποσχεθεί προεκλογικά αναφορικά με την επάρκεια νερού σε όλα τα νοικοκυριά το έκανε πράξη. Εν συνεχεία ολοκλήρωσε την διαδικτύωση των έργων ύδρευσης όλων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας, προϋπολογισμού 4.870.000€.

Υδροδοτήθηκε, πριν μερικούς μήνες, με πόσιμο ποιοτικό νερό Στυμφαλίας το Σπαθοβούνι και πριν λίγο έγινε το ίδιο με τα Αθίκια και τον Αγιάννη. Σταδιακά θα καλυφθούν με το νερό της Στυμφαλίας οι υδρευτικές ανάγκες όλων των νοικοκυριών του Καλλικρατικού μας Δήμου.

Προχωρώντας όμως ένα βήμα παραπέρα, η Δημοτική Αρχή δρομολόγησε την αυτοματοποίηση της διανομής του νερού σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου μας, εκτελώντας το έργο της προμήθειας και εγκατάστασης τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ.

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός επεσήμανε ότι η υδροδότηση όλου του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων με νερό Στυμφαλίας, είναι μια απόφαση όχι μόνο νόμιμη, αλλά και μη ανατρέψιμη στο μέλλον. Επιπλέον τόνισε, ότι εάν κάποιοι επιμένουν για προεκλογικούς κυρίως λόγους να αμφισβητούν την ποιότητα του νερού, δεν έχουν παρά να κάνουν τις κατάλληλες αναλύσεις, χημικές και μικροβιολογικές, όπως εμπεριστατωμένα κάνει ο Δήμος μας και θα διαπιστώσουν την άριστη ποιότητα νερού που φθάνει στις βρύσες μας. 

Εκτός όμως από τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που εκτελούνται, η Δημοτική Αρχή φροντίζει να υλοποιεί και «μικρότερα» αλλά εξίσου σημαντικά έργα. Ενδεικτικά στα Αθίκια, προβλέπεται η λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, η λειτουργία πολυιατρείων και η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Στο Αλαμάνο θα κατασκευαστούν αθλητικοί χώροι, όπως γήπεδα βόλεϊ, μπάσκετ, mini ποδοσφαίρου και γήπεδα τένις.

Όλες αυτές οι δεσμεύσεις που γίνονται πράξη από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, εκτιμούνται με τον πιο θετικό τρόπο από τους πολίτες του Δήμου μας, οι οποίοι εκδηλώνουν πλέον ανοικτά και ξεκάθαρα την προτίμηση τους στο συνδυασμό της νίκης, «ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ».

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός, ότι ο Αλέξανδρος Πνευματικός όχι μόνο συσπειρώνει γύρω του την πλειοψηφία των συνδημοτών μας αλλά επιπλέον κερδίζει την εκτίμηση και τη συμπάθεια των κατοίκων των όμορων Δήμων. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος πολύ εύκολα.

Τελικά, ενώ το νερό είναι η λύτρωση για τους συμπολίτες μας, ταυτόχρονα αποτελεί και το «Μαρτύριο της Σταγόνας» για τους επικριτές μας.

Από το γραφείο τύπου

Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator