Η πρώτη μεταγραφή του Θρύλου - Πήρε τον Σίλβα από την Μπενφίκα

0



Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο 20χρονος Πορτογάλος κυνηγός, Σανσιντίνο Σίλβα, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Γουϊνέα. Οι Πειραιώτες τον απέκτησαν από την Μπενφίκα.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Σανσιντίνο Σίλβα. Προϊόν των Ακαδημιών της Μπενφίκα, ο γεννημένος στις 5 Μαρτίου του 1994 και με καταγωγή από την Γουινέα κυνηγός θα φοράει τα ερυθρόλευκα από την νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Λισσαβώνας ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα εξασφαλίζοντας την υπογραφή του, αφού η περίπτωση του είχε κινήσει το ενδιαφέρον και της Πόρτο.

Καλό του πόδι είναι το δεξί και αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος κυνηγός ή δεύτερος επιθετικός, με βασικό του προσόν την ταχύτητα.

Προβιβάστηκε την φετινή σεζόν από την U-19 στην δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, με την οποία αγωνίστηκε σε 7 ματς με απολογισμό 2 γκολ.

Ο Σίλβα αρχικά προορίζεται για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα περάσει και από το μικροσκόπιο του Μίτσελ προκειμένου ο Ισπανός τεχνικός να πάρει μια πρώτη γεύση από τις δυνατότητες του και να διαπιστώσει αν ο 20χρονος άσος μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα.

Ο 20χρονος επιθετικός, Σανσιντίνο Σίλβα, έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Έχει 2 ματς και 1 γκολ με την Κ-16, 29 συμμετοχές και 8 τέρματα με την Κ-17, 9 παιχνίδια και 5 γκολ με την Κ-18, ενώ στην Κ-19 έχει αγωνιστεί 8 φορές δίχως να σκοράρει.
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η πρώτη μεταγραφή του Θρύλου - Πήρε τον Σίλβα από την Μπενφίκα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator