ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ: "Η Κορινθία θα περάσει μπροστά, η μάχη συνεχίζεται"

0


Θα ήθελα να απευθυνθώ προς τις χιλιάδες συμπολίτισσες και τους χιλιάδες συμπολίτες μου στην Κορινθία , με λόγια ευγνωμοσύνης και συγκίνησης για την απέραντη τιμή που έκαναν, στην Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία..

Απέναντι σε ένα εχθρικό παραγοντικό, παρασιτικό και οπαδικό περιβάλλον δεν δείλιασαν, αντιστάθηκαν και έδωσαν ένα ανεπανάληπτο μήνυμα για τα αυτοδιοικητικά εκλογικά δεδομένα και όχι μόνο, σε αυτούς που μας θεωρούν δεδομένους, άβουλους και έτοιμους να πούμε Ναι σε όλα και για Όλα . 

Η Κορινθία Ενωμένη δεν υπέκυψε και η Κοινωνία της Εργασίας στάθηκε υπερήφανα με ψηλά το κεφάλι. 

Ευχαριστώ τον Γιώργο Δεδε για την εμπιστοσύνη του και την γόνιμη συνεργασία απόδειξη ότι η Κορινθία μπορεί να μας Ενώσει. Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου για το Ήθος και την αγωνιστικότητα τους. Ήταν τιμή μου να στέκομαι δίπλα τους.

Η Κορινθία θα περάσει μπροστά, η μάχη συνεχίζεται ακόμα πιο δυνατά, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη.

Θα τα καταφέρουμε να φέρουμε την αξιοπρέπεια στα πρόσωπα των ανθρώπων μας.

Θα τα καταφέρουμε να φέρουμε την Κορινθία στο Προσκήνιο. 

Προσωπικά, ευχαριστώ τους πολίτες της Κορινθίας για την ανιδιοτελή Αγάπη και Εμπιστοσύνη τους. Ήταν ένα απίστευτο εκλογικό αποτέλεσμα, που αποδεικνύει ότι σχέση μας που κρατάει χρόνια, παραμένει ανέπαφη και ενδυναμώνεται όλο και πιο πολύ γιατί απλά είναι αληθινή και ειλικρινής .
Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ: "Η Κορινθία θα περάσει μπροστά, η μάχη συνεχίζεται""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator