Α.Καλλής: «Για εμάς η Κορινθία δεν είναι ο προορισμός του Σαββατοκύριακου … είναι το σπίτι μας»

0


Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φίλους, την οικογένεια μου και σε αυτούς που με εμπιστεύονται, συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Δέδε, Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία- Πράξη Ανάπτυξης. 
Στην εποχή της δημοκρατίας του καναπέ και του πολιτικού τζόγου, όπου το βόλεμα αρχικά και η διαφθορά αργότερα έγιναν κανόνες, άνθρωποι σαν την κα Σούκουλη και τον κ. Δέδε, συνεχίζουν να δημιουργούν συναίσθημα ασφάλειας και αντιστρατεύονται με τη γνώση και την ιστορία τους, τον ωχαδερφισμό, τις ρηχές συνειδήσεις και την ευέλικτη ηθική. 
Υπάρχουν ακόμα περήφανοι κακοπληρωμένοι ή άνεργοι νέοι, που δεν εκπορνεύουν το μέλλον τους. Αξιοπρεπείς συνταξιούχοι που αφού είδαν τους κόπους τους να καταρρέουν, ξαναχτίζουν, την υπόλοιπη ζωή τους με ότι εργαλεία περίσσεψαν. Εμπνευσμένοι επιστήμονες που δεν εξωραΐζουν την αποκτημένη γνώση για διορισμούς εις βάρος των αφελών και βέβαια η ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας οι «βιοτέχνες» και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, που με την συνέπεια τους δημιούργησαν πλεονάσματα και αισιοδοξία. Απέναντι στην αριστερόστροφη λατρεία του κράτους και τη δεξιόστροφη λατρεία των αγορών οι ανεξάρτητες πολιτικά και οικονομικά περιφέρειες είναι αυτές που έχουν την ευθύνη και υποχρέωση της ανασυγκρότησης. Κάποιοι δεν πήραν το μήνυμα και ανακυκλώνονται –άκομψα- λες και είναι οι τελευταίοι επιζώντες ειδικοί. Σαν γιατρός διδάχτηκα ότι την επιδημία την προλαβαίνεις απομονώνοντας τους μολυσμένους και σαν άνθρωπος της δουλειάς, ότι δεν αφήνεις τίποτα στη τύχη του, όταν μάλιστα αυτή οδηγείται με λάθος πολιτικές, από λάθος ανθρώπους.
Σας καλώ και σας παρακαλώ να συστρατευτούμε εναντίον, της σήψης, της διαφθοράς, της ευθυνοφοβίας, και της αδιαφορίας για να χτίσουμε την Κορινθία, την Πελοπόννησο και την Ελλάδα των ονείρων μας πάνω σε φρέσκες ιδέες, απαλλαγμένοι από όλους αυτούς που αποτελούν το όνειδος της γενιάς μου και συνεχίζουν να μας απειλούν με τη παρουσία τους.

Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Α.Καλλής: «Για εμάς η Κορινθία δεν είναι ο προορισμός του Σαββατοκύριακου … είναι το σπίτι μας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator