ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0


Το έγραψε ο Βασίλης Στεργιόπουλος

Οι γονείς των μαθητών του Τρίτου Δημοτικού Σχολείου έκαναν την διαφορά!

Αντί να ανεχθούν τους ανεγκέφαλους που βρώμιζαν το σχολείο τους με ανόητα και αισχρά συνθήματα και απεικονίσεις, και αντί να απευθυνθούν στην αδιάφορη σε τέτοια και σε άλλα θέματα αισθητικής, Δημοτική αρχή, αποφάσισαν και άλλαξαν την εικόνα του εξωτερικού του σχολείου.

Βρήκαν το κατάλληλο πρόσωπο, που είναι ο υπογράφων ως SKEIM, και του ανέθεσαν να αλλάξει ζωγραφίζοντας την εικόνα του σχολείου.

Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτογραφίες.

Συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο γονέων του Τρίτου Δημοτικού Σχολείου.

Σημειώνουμε ότι το σχολείο ήταν πεντακάθαρο παντού και όμορφο όσο έξω και μέσα.

Ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και τα υπόλοιπα σχολεία της πόλης.

Ακόμα καλύτερα θα είναι όμως αν η Δημοτική αρχή, με τον αέρα της νίκης της στις Δημοτικές εκλογές, αποφασίσει μια απευθείας ανάθεση στον καλλιτέχνη έτσι ώστε να γίνουν όμορφα όλα τα σχολεία της πόλης.


Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator