Επίσκεψη Σπύρου Σταματόπουλου σε Νεάπολη και Κάτω Διμηνιό

0


Την Νεάπολη Κιάτου, επισκέφτηκε σήμερα στις 15 Μαΐου ο Σπύρος Σταματόπουλος και οι υποψήφιοι της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων».

Οι κάτοικοι της Νεάπολης στάθηκαν στο πλευρό του Δημάρχου τους, αξιολογώντας θετικά το έργο του και εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η δημοτική αρχή θα στηρίξει την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής με έργα υποδομής και στήριξη των καταστημάτων εστίασης.

Τελικός προορισμός της προεκλογικής περιοδείας του Δημάρχου ήταν το Κάτω Διμηνιό, τουριστικό στολίδι του δήμου μας. Ο Σπύρος Σταματόπουλος, έγινε δεκτός με αγάπη και θέρμη από τους Κάτω Διμηνιώτες που χαρακτηρίζονται για την ευγένεια και την φιλοξενία τους. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ιδιαίτερη αγάπη του για το Κάτω Διμηνιό, που αποδεικνύεται από τα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί για την καλυτέρευση της καθημερινότητάς τους και την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της κοινότητας. 

Η κοινότητα του Κάτω Διμηνιού με την παρουσία και τον παλμό της έδωσε σαφή εντολή στον Σπύρο Σταματόπουλο να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε το 2011.
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίσκεψη Σπύρου Σταματόπουλου σε Νεάπολη και Κάτω Διμηνιό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator