Για αυτό μας λένε "parakato" - Μούφα η φωτο με την "σπασμένη κάλπη" στο 80 !!!

0


Χθες αργά το βράδυ την ώρα της κρίσιμης καταμέτρησης για τον Δήμο Κορινθίων κυκλοφόρησε η παρακάτω φωτο με τίτλο "Έσπασαν την κάλπη στο 80" εκλογικό τμήμα του Δήμου Κορινθίων.
Όποιοι έχουν κάνει καταμέτρηση σε εκλογική αναμέτρηση ή έχουν παραστεί με κάποια ιδιότητα γνωρίζουν ότι αυτή η εικόνα είναι απόλυτα φυσιολογική μετά από μια καταμέτρηση.

Βλέπουμε την άδεια κάλπη η οποία δεν είναι σπασμένη, φακέλους ανοιγμένους παντού και ψηφοδέλτια που περίσσεψαν προφανώς μετά το τέλος της καταμέτρησης.

Οι ανοιγμένοι φάκελοι είναι στο δάπεδο παρότι ο οδηγός εκλογών του 2010 αναφέρει σαφέστατα ότι στον εκλογικό σάκο πρέπει να περιλαμβάνονται και οι ανοιγμένοι φάκελοι, αλλά στην πράξη ελάχιστοι το κάνουν.

Αυτή την εικόνα είχαν ΟΛΑ σχεδόν τα εκλογικά κέντρα της Ελλάδας χθες τη νύχτα.

Ένα απόλυτα σύνηθες φαινόμενο λοιπόν μετετράπη σε ...ασίστ προς τον αδέκαστο και τσουπ:... "βία και νοθεία"... 

Θέλει πολύ η δεοντολογία;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Βλέπει κανείς στη φωτογραφία σπασμένη κάλπη;;;

Είναι εμφανές επίσης ότι οι πεσμένοι στο δάπεδο ανοιχτοί φάκελοι έχουν και τα δύο τουλάχιστον από τα τρία διαφορετικά χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στις χθεσινές εκλογές, γεγονός που ενισχύει την άποψή μας περί απόλυτα συνηθισμένου γεγονότος. Εκτός και αν "έσπασαν" από δύο κάλπες και πάνω...!!!

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα να την δείτε καλύτερα και μετά δεξί κλικ για να την κατεβάσετε και να την επεξεργαστείτε...



Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για αυτό μας λένε "parakato" - Μούφα η φωτο με την "σπασμένη κάλπη" στο 80 !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator