ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ (video)

0







ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ - ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Απίστευτο  ήταν το πλήθος του κόσμου που παρευρέθηκε στη συγκέντρωση του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού, την Παρασκευή το βράδυ, στις 23 Μαΐου του 2014. Η αθρόα προσέλευση των συμπολιτών μας ήταν εντυπωσιακή  γεμίζοντας με περίσσεια αισιοδοξία το συνδυασμό «ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε σε αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση τους συνδημότες μας τονίζοντας ότι όσο και να αμφισβητήθηκε η πορεία της Δημοτικής Αρχής από τους επικριτές της, δεν μπόρεσαν τελικά να πείσουν  παρά ελάχιστους πολίτες. Τουναντίον, οι περισσότεροι από αυτούς έκλεισαν τα αυτιά τους  στις ψεύτικες υποσχέσεις, στις συκοφαντίες  και σε ορισμένους  «μαυρογιαλούρους» της Τοπικής Κοινωνίας, οι οποίοι θέλησαν να απαξιώσουν στα λόγια, ότι επί χρόνια η Δημοτική Αρχή υλοποιούσε, δηλαδή σημαντικά έργα, που αναδεικνύουν την Κόρινθο και τον Δήμο μας.



Υπογράμμισε ότι ενώ ορισμένοι προωθούν τον διχασμό στην Τοπική Κοινωνία, εμείς κάναμε πράξη την ενότητα μέσα από την οποία πετύχαμε και ολοκληρώσαμε σημαντικούς στόχους. Γι' αυτό τον λόγο, ευχαρίστησε όχι μόνο τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης αλλά και εκείνους της αντιπολίτευσης, κατονομάζοντας μάλιστα τους επικεφαλής των συνδυασμών τους, όπως τον κ. Γιώτη και τον κ. Κασίμη.
Μιλώντας ο Δήμαρχος  για την εργασιακή  διαδρομή του, επεσήμανε ότι από πολύ μικρός απέκτησε ένσημα σε διάφορα εργοστάσια της περιοχής, εν αντιθέσει με κάποιους που προτίμησαν να στρατευτούν με τους εργοδότες. Ο Αλέκος Πνευματικός γνωστοποίησε άλλη μια φορά τους αγώνες που έδωσε στην αυτοδιοίκηση, στον συνδικαλισμό και στη τοπική κοινωνία, από κοινού με άλλους εργαζομένους.
Υποστήριξε ότι στις δημοτικές εκλογές, η πρώτη νίκη καταγράφηκε την προηγούμενη Κυριακή και η επόμενη μεγάλη και οριστική θα είναι την επόμενη Κυριακή, στις 25 Μαΐου του 2014. Θα είναι μια νίκη των μη προνομιούχων, αυτών που αγωνίζονται για όνειρα και ιδανικά. Θα είναι επίσης μια νίκη της  Δημοτικής Αρχής που, η έως τώρα διαδρομή της, χαρακτηρίστηκε από την συνέπεια των λόγων και των έργων της.
Συνέχισε λέγοντας ότι παρά τα οργανωμένα συμφέροντα που ήταν ενάντια στις επιθυμίες των πολλών, καθώς και την λάσπη που οι αντίπαλοί μας εκτόξευσαν, πετύχαμε ένα μεγάλο ποσοστό, ικανό, να μας δώσει την δύναμη να ολοκληρώσουμε την επόμενη Κυριακή το έργο μας, αλλάζοντας προς το καλύτερο την πορεία του τόπου μας, όπως πράξαμε και τα τελευταία επτά χρόνια της δημοτικής διαδρομής μας. 
Τόνισε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή θα μείνει στην ιστορία για το σημαντικό έργο της υδροδότησης του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων.
Υπογράμμισε ότι είμαστε υπερήφανοι για την υδροδότηση πρώτα της Κορίνθου και μετά του υπόλοιπου Δήμου. Υποσχεθήκαμε επάρκεια και προσφέραμε κάτι  ακόμα πιο δύσκολο που ήταν η υδροδότηση των νοικοκυριών, με ποιοτικό πόσιμο νερό. Επεσήμανε ότι  εκτός των συμπολιτών μας ακόμα και διαπιστευμένα εργαστήρια ιδιωτικά και δημόσια, πιστοποιούν την πολύ καλή ποιότητα του νερού, που αποτελεί παράλληλα το συγκριτικό μας πλεονέκτημα.
Τόνισε ιδιαίτερα ότι η επίθεση κάποιων εναντίον του νερού της Στυμφαλίας, έχει άμεσο στόχο όχι μόνο πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη για ορισμένους, αλλά μεσοπρόθεσμα, επιδιώκεται η ιδιωτικοποίηση του νερού της ΔΕΥΑΚ λόγω  «υποτιθέμενης αδυναμίας», να παράσχει η παραπάνω υπηρεσία ποιοτικό πόσιμο νερό στους συνδημότες μας.
Τόνισε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή θα μείνει στην ιστορία για το σημαντικότατο  έργο της υδροδότησης όλου του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων.
Μίλησε όχι για κούφιες υποσχέσεις όπως κάποιοι προωθούν στη τοπική κοινωνία αλλά για ουσιαστικές παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής που θα φέρουν αληθινές  θέσεις εργασίας , όπως είναι η δημιουργία του επιχειρηματικού πάρκου στο πεδίο βολής, που ήδη ξεκίνησε να υλοποιείται.
Επεσήμανε τις διφορούμενες θέσεις κάποιων τόσο για το στρατόπεδο όσο και για τις επιχώσεις του Αγίου Νικολάου στο παραλιακό μέτωπο, οι οποίες υποκρύπτουν την μετατροπή του λιμανιού της Κορίνθου σε Κερατσίνι και του στρατοπέδου σε φυλακές για οικονομικά παραπτώματα πολιτών. Εμείς είπε, βλέπουμε αυτούς τους χώρους  σαν ευκαιρία αξιοποίησης με σκοπό τη λειτουργία διοικητηρίου και τη δημιουργία χώρων αθλητισμού και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Ανέφερε ότι ο Δήμος μας, αναλογικά με τον πληθυσμό του, είναι ο πιο ισχυρός στη Χώρα μας, υλοποιώντας έργα τόσο στο κέντρο όσο και στη περιφέρεια του Δήμου. Το ταμειακό του απόθεμα είναι 16.000.000€ ποσό, που αντιστοιχεί σε 200.000.000€ του Δήμου Αθηναίων. Κάποιοι ενώ αμφισβητούν αυτό το νούμερο, ταυτόχρονα υπόσχονται έργα με τα χρήματα του ταμείου του Δήμου μας.
Υποστήριξε την ανάγκη τα επόμενα χρόνια να επικεντρωθούμε περισσότερο στη κοινωνική πολιτική του Δήμου, βοηθώντας του οικονομικά αδύνατους συμπολίτες μας.
Επεσήμανε ότι εκμεταλλευτήκαμε τα Ευρωπαϊκά κονδύλια στο έπακρο για να παράξουμε έργο στη Κόρινθο και παράλληλα, διαθέσαμε  από πόρους του δήμου άλλα κονδύλια για έργα στην περιφέρεια, πολλαπλάσια κόστους από αυτά που τους αντιστοιχούσαν. Αυτό σημαίνει ότι στηρίζουμε την οικονομική ζωή  μακριά από το κέντρο του Δήμου μας, με επίκεντρο την κτηνοτροφία, την γεωργία, τον αγροτουρισμό και αλ.
Υπογράμμισε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή, έβαλε τις βάσεις για να δημιουργηθεί μια περισσότερο ανθρωποκεντρική πόλη καθιστώντας παράλληλα τον πολίτη κοινωνό των εξελίξεων του Δήμου. Η δημιουργία του παραλιακού μετώπου, το επιχειρηματικό πάρκο και το λιμάνι, θα διαδραματίσουν τα επόμενα χρόνια σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Κορίνθου και του Δήμου μας.
Τόνισε, ότι οι υποσχέσεις μας έγιναν πράξη και αυτός είναι ο λόγος που πείσαμε μεγάλο αριθμό πολιτών, όχι μόνο να ψηφίσουν τον συνδυασμό «ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» αλλά και γιατί κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε απόψε τόσους πολλούς σε αριθμό συνδημότες μας, δίνοντας ένα βροντερό παρόν.
Αποδείχθηκε είπε, ότι απόψε νίκησε η πλειοψηφία του κόσμου την ολιγαρχία κάποιων που επιδιώκουν με ψέματα και απατηλές υποσχέσεις να δεσμεύσουν το μέλλον του Δήμου και των παιδιών της. Αν σήμερα οι πολίτες έδειξαν την δύναμή τους, την Κυριακή θα αποδείξουν την αποφασιστικότητα τους , όπου θα ανανεώσουν με την θετική τους ψήφο την θητεία της Δημοτικής Αρχής για να συνεχίσει να υλοποιεί  τα έργα που αλλάζουν και θα αλλάξουν την πορεία της  πόλης και του Δήμου μας προς το καλύτερο.


Από το γραφείο τύπου
Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator