Θαυμάστε τον ! Από το μεταλλικό γάντι εντοπίστηκε ο" θρασύδειλος"διοικητής της διμοιρίας που χτύπησε πισώπλατα την καθαρίστρια

0


Η διεθνής έκδοση της αμερικανικής εφημερίδας γράφει για υπόθεση «Δαβίδ-Γολιάθ» 

- Εκτός εξοπλισμού το «μεταλλικό» γάντι που φόραγε αστυνομικός

Αλγεινές εντυπώσεις και διεθνή αντίκτυπο έχουν προκαλέσει οι σκηνές άγριου ξύλου που εκτυλίχθηκαν χθες στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών, λίγο αφότου έγινε γνωστή η απόφαση των Αρείου Πάγου ότι δεν επαναπροσλαμβάνονται οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. 

Σήμερα οι καθαρίστριες παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στην οποία δήλωσαν ότι θα καταθέσουν αίτηση στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για την μη εφαρμογή της πρωτόδικης απόφασης.

Ζήτησαν επίσης από τον Ιατρικό Σύλλογο να διαγράψει τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια όπως είχε κάνει η ΕΣΗΕΑ και είχε διαγράψει τον κ. Κεδίκογλου με αφορμή την ΕΡΤ.

Επίσης τη Δευτέρα θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά για τα χθεσινά επεισόδια.

Τι έγινε χθες

Δυνάμεις των ΜΑΤ συγκρούστηκαν με τις συγκεντρωμένες απολυμένες καθαρίστριες, ενώ οι φωτορεπόρτερ και οι κάμεραμεν που βρίσκονταν εκεί χτυπήθηκαν επίσης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των φωτορεπόρτερ Μάριο Λώλο, η συνάδελφός του Τατιάνα Μπόλαρη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, από κλωτσιές που δέχτηκε στην πλάτη από τις δυνάμεις της αστυνομίας. 

Την ίδια ώρα, στη διάθεση της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται το όνομα του αστυνομικού που εμφανίζεται σε βίντεο να χειροδικεί εναντίον καθαρίστριας έξω από το υπουργείο Οικονομικών.


Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε στις 10 Ιουνίου, την ημέρα που οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, μετά τη διαμαρτυρία τους στον Άρειο Πάγο, συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους έξω από το υπουργείο, αποδοκιμάζοντας, μάλιστα, και τον νέο υπουργό, Γκίκα Χαρδούβελη.

protothema.gr

Επιπλέον το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες μία φωτογραφία που εμφανίζει αστυνομικό των ΥΜΕΤ να φορά «μεταλλικά» γάντια κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον διοικητή της διμοιρίας, τα γάντια του οποίου φαίνονται να έχουν μεταλλική «επένδυση».
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θαυμάστε τον ! Από το μεταλλικό γάντι εντοπίστηκε ο" θρασύδειλος"διοικητής της διμοιρίας που χτύπησε πισώπλατα την καθαρίστρια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator