Ο Ζαν Λικ Γκοντάρ θέλει… πρωθυπουργό της Γαλλίας τη Μαρίν Λε Πεν

0


Αίσθηση προκαλεί στη Γαλλία η παρέμβαση του γνωστού σκηνοθέτη Ζαν Λικ Γκοντάρ υπέρ του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου και της Μαρίν Λε Πεν.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde, ο Γκοντάρ εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι η ακροδεξιά υπερίσχυσε στις ευρωεκλογές, ενώ εκτίμησε ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ πρέπει να τοποθετήσει στον πρωθυπουργικό θώκο τη Μαρίν Λεπέν.

«Ήλπιζα ότι το Εθνικό Μέτωπο θα κερδίσει. Θεωρώ ότι ο Φρανσουά Ολάντ πρέπει να διορίσει, το είπα ήδη στο ραδιοφωνικό σταθμό France Inter, όμως εκείνοι το παρέλειψαν, πρωθυπουργό τη Μαρίν Λεπέν», δήλωσε ο βραβευμένος σκηνοθέτης.

Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τους λόγους που υιοθετεί μια τέτοια θέση, εκείνος απάντησε: «Για να κινηθούν λίγο τα πράγματα». Και εξήγησε: «Για να προσποιούμαστε ότι κινούνται, ακόμα και αν δεν κινούνται στην πραγματικότητα. Αυτό είναι καλύτερο από το να προσποιούμαστε ότι δεν κάνουμε τίποτα».

«Πριν από καιρό, ο Ζαν Μαρί Λεπέν είχε ζητήσει να εκδιωχθώ από τη Γαλλία. Εγώ το μόνο που επιθυμώ είναι κάτι να κινηθεί λίγο…» πρόσθεσε.
Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ζαν Λικ Γκοντάρ θέλει… πρωθυπουργό της Γαλλίας τη Μαρίν Λε Πεν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator