Ο Γιώργος Δέδες για τον Βασίλη Κελλάρη

0


Έφυγε από κοντά μας ο Βασίλης Κελλάρης, ο συμπατριώτης μας που ταύτισε τη ζωή του με την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή στους αγώνες των κοινωνικών και οικολογικών κινημάτων.

Για όλους όσους τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του, ξέρουμε καλά πως το «ουδείς αναντικατάστατος» δεν ισχύει για την περίπτωση του Βασίλη. 

Η απουσία του από τις πρώτες γραμμές των κινημάτων του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης, της προστασίας του περιβάλλοντος, των αγώνων για τον Κορινθιακό κόλπο θα είναι αισθητή για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Η Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία και ο επικεφαλής της, Γιώργος Δέδες, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του και στέλνουν το μήνυμα για την διατήρηση και την συνέχιση της τεράστιας κοινωνικής, πολιτικής και οικολογικής παρακαταθήκης του Βασίλη Κελλάρη.
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γιώργος Δέδες για τον Βασίλη Κελλάρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator