Συνέχεια μεταλλίων στην Τοξοβολία από τα Σωματεία Σ.Ο.Α.Σ. ΤΕΥΚΡΟΣ και Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

0




ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Α΄, Β΄ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Β΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 
31 Μαΐου – 1η Ιουνίου 2014.

Στον Αγώνα Τοξοβολίας ανοιχτού χώρου Α΄ και Β΄ αγωνιστικής και Αναπτυξιακής Β' αγωνιστικής κατηγορίας με αγωνιστικές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα , που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου Κορινθίας το Σαββατοκύριακο 31 Μαΐου-1η Ιουνίου, ο Σύλλογος Ολυμπιακών Αθλημάτων Σικυώνος (Σ.Ο.Α.Σ.) ΤΕΥΚΡΟΣ με έδρα τον δήμο Σικυωνίων και με την πολύτιμη βοήθεια της επίσημης προπονήτριας του Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. , κας Σοφίας Σκανδάλη κατέκτησε για άλλη μια φορά και παρά τις αντίξοες για το άθλημα καιρικές συνθήκες, πληθώρα μεταλλίων. 

Συμμετείχε με τους κάτωθι αθλητές :

1. Μπίσια Παναγιώτη

2. Μαυροπούλου Αικατερίνη

3. Παπαγεωργίου Γεώργιο-Φίλιππο

4. Σπανό Διονύσιο

5. Μπίσια Δήμητρα-Μαρία

6. Ευσταθίου Ελένη

7. Δήμου Μαργαρίτα

8. Μπίσια Ιωάννα-Φωτεινή

9. Κόλλια Ιωάννη

10. Χάντη Φίλιππο

11. Δούρο Δημήτριο-Ραφαήλ

12. Παπαγεωργίου Σοφία-Αθανασία

και κατάφερε να διακριθεί στις εξής κατηγορίες:

1) Στην Αναπτυξιακή Β΄ Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Νέων Γυναικών, η αθλήτρια Μπίσια Δήμητρα-Μαρία από το Κιάτο Κορινθίας, κατέκτησε την πρώτη θέση.

2) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Πανκορασίδων, η αθλήτρια Μπίσια Ιωάννα-Φωτεινή από το Κιάτο Κορινθίας, κατέκτησε την πρώτη θέση. Επίσης βραβεύτηκε ως η μικρότερη αθλήτρια της διοργάνωσης.

3) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Πανκορασίδων Β΄, η αθλήτρια Παπαγεωργίου Σοφία-Αθανασία από το Κιάτο Κορινθίας, κατέκτησε την πρώτη θέση.

4) Στην Αναπτυξιακή Β΄ Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Νέων Ανδρών, ο αθλητής Παπαγεωργίου Γεώργιος-Φίλιππος από το Κιάτο Κορινθίας, κατέκτησε την δεύτερη θέση.

5) Στην Αναπτυξιακή Β΄ Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Νέων Γυναικών, η αθλήτρια Ευσταθίου Ελένη από τη Νεμέα Κορινθίας ,κατέκτησε την δεύτερη θέση.

6) Στην Αναπτυξιακή Β΄ Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Νέων Ανδρών, ο αθλητής Σπανός Διονύσιος από το Κιάτο Κορινθίας ,κατέκτησε την τρίτη θέση.

7) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Πανκορασίδων, η αθλήτρια Δήμου Μαργαρίτα από το Κιάτο Κορινθίας, κατέκτησε την τρίτη θέση.

8) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Παμπαίδων Β΄, ο αθλητής Δούρος Δημήτριος- Ραφαήλ από το Κιάτο Κορινθίας, κατέκτησε την τρίτη θέση.

9) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Παμπαίδων Β΄, ο αθλητής Χάντης Φίλιππος από το Κιάτο Κορινθίας, κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Επίσης, ο αθλητής της Αγωνιστικής κατηγορίας Παμπαίδων Β΄ Κόλλιας Ιωάννης από το Βραχάτι Κορινθίας, βραβεύτηκε ως ο μικρότερος αθλητής της διοργάνωσης.

Το σωματείο του Σ.Ο.Α.Σ. ΤΕΥΚΡΟΣ ευχαριστεί θερμά την προπονήτρια του Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε κα Σκανδάλη Σοφία για την τεράστια προσφορά της στην προετοιμασία των αθλητών και εύχεται πάντα επιτυχίες και εις ανώτερα σε όλους τους αθλητές του.

Επίσης, για άλλη μια φορά, το σωματείο και οι αθλητές του ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων για την έμπρακτη υποστήριξή τους


ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Α΄, Β΄ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Β΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 
31 Μαΐου – 1η Ιουνίου 2014.

Στον Αγώνα Τοξοβολίας ανοιχτού χώρου Α΄ και Β΄ αγωνιστικής και Αναπτυξιακής Β' αγωνιστικής κατηγορίας με αγωνιστικές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα , που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου Κορινθίας το Σαββατοκύριακο 31 Μαΐου-1η Ιουνίου, το Σωματείο Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Κορίνθιων Αθλητών διακρίθηκε για ακόμα μία φορά στο Ολυμπιακό και Σύνθετο Τόξο, υπό τις προπονητικές οδηγίες της κας Σοφίας Σκανδάλη.

α) Στην Α΄ Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού τόξου Γυναικών, η αθλήτρια Χόρτη Αριάδνη από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, κατέκτησε την πρώτη θέση.

β) Στην Αναπτυξιακή Β΄ Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού τόξου Νέων Ανδρών, ο αθλητής Μπουλανζέ Ανδριανός , κατέκτησε την πρώτη θέση.

γ) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού τόξου Παμπαίδων Β΄, ο αθλητής Τζουβάρας Ηλίας, κατέκτησε την δεύτερη θέση.

δ) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού τόξου Πανκορασίδων Β΄, η αθλήτρια Καρβουντζή Αναστασία από το Κιάτο Κορινθίας, κατέκτησε την δεύτερη θέση.

ε) Στην Β΄ Αγωνιστική κατηγορία Σύνθετου τόξου Ανδρών, ο αθλητής Παπασταύρος Γεώργιος από το Βραχάτι Κορινθίας, κατέκτησε την τρίτη θέση.

στ) Στην Αναπτυξιακή Β΄ Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού τόξου Νέων Γυναικών, η αθλήτρια Ευσταθίου Ευμορφία από τη Νεμέα Κορινθίας, κατέκτησε την τρίτη θέση.

ζ) Στην Αναπτυξιακή Β' Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού τόξου Ανδρών, ο αθλητής Σταματόπουλος Κωνσταντίνος από το Κιάτο Κορινθίας, κατέκτησε την τέταρτη θέση.

η) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού τόξου Παμπαίδων Β΄, ο αθλητής Καψιώτης Γεώργιος από το Βραχάτι Κορινθίας, κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Το σωματείο της Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. συγχαίρει την προπονήτρια κα Σκανδάλη Σοφία για τις σημαντικές αυτές επιτυχίες και εύχεται πάντα επιτυχίες και εις ανώτερα στους αθλητές.

Επίσης το σωματείο και οι αθλητές του ευχαριστούν θερμά το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων για την έμπρακτη υποστήριξή τους.
Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνέχεια μεταλλίων στην Τοξοβολία από τα Σωματεία Σ.Ο.Α.Σ. ΤΕΥΚΡΟΣ και Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator