ΑΙΣΧΟΣ - Ρομά των Εξαμιλίων που ψήφισαν Πνευματικό λήστεψαν τουρίστες στις αερογέφυρες του ΤΑΤ !!!

0


Μεταφέρουμε την είδηση ΣΩΣΤΑ... όπως πρέπει... γιατί μάλλον του ξέφυγε το θέμα του συντάκτη !!!

Ρομά των Εξαμιλίων που ψήφισαν Πνευματικό λήστεψαν Γάλλους τουρίστες ετεροδημότες ψηφοφόρους του Νανόπουλου στις αερογέφυρες του ΤΑΤ !!!




Συνέβη πριν λίγη ώρα κάτω από την αερογέφυρες της Εθνικής Οδού Αθηνών –Κορίνθου –Πατρών και Αθηνών Κορίνθου-Τρίπολης (φωτογραφία) , όπου υπάρχει ο επαρχιακός δρόμος Κόρινθος Εξαμίλια – Ξυλοκέριζα. Λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά είναι ο περιβόητος οικισμός των Ρομά που έχει εξελιχθεί σε πραγματική εστία εγκληματικότητας κάθε μορφής για την Κόρινθο και την ευρύτερη περιοχή . Στο σημείο που βρίσκονται οι γνωστές «δίδυμες» γέφυρες των εθνικών οδών είχαν στήσει «μπλόκο» δύο ή τρεις ρομά. Πετάχτηκαν στην μέση του δρόμου και σταμάτησαν αναγκαστικά Ι.Χ στο οποίο επέβαιναν ένας νεαρός Γάλλος τουρίστας και δύο επίσης νεαρές Γαλλίδες τουρίστριες. Οι ρομά προφανώς με ρόπαλα ή σίδερα έσπασαν τα τζάμια του οδηγού και του συνοδηγού ,κατέβασαν δια της βίας κάτω τους πανικόβλητους νεαρούς τουρίστες και με απειλές και άσκηση σωματικής βίας τους λήστεψαν. Έντρομοι οι νεαροί Γάλλοι μπήκαν στην πόλη και ρώτησαν τους πρώτους πολίτες που βρήκαν μπροστά τους πως θα πάνε στην αστυνομία. Ένας από τους συμπολίτες μας που είδε τους Γάλλους τουρίστες και ειδικότερα τις δύο νεαρές Γαλλίδες και τηλεφώνησε στην sfedona.gr μας είπε ότι πραγματικά βρισκόντουσαν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγαν συνεχώς. Η καταγγελία για το συμβάν έγινε στο Αστυνομικό τμήμα Κορίνθου και η αστυνομία ξεκίνησε πραγματικό ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών. Ομολογουμένως οι Ρομά των Εξαμιλίων με την αχαρακτήριστη αυτή ενέργεια τους ξεπέρασαν κάθε όριο εγκληματικότητας και επικινδυνότητας . Και αυτή την φορά διασύρουν την Κόρινθο και την Ελλάδα διεθνώς αφού είναι βέβαιο ότι οι Γάλλοι τουρίστες θα μεταφέρουν την δραματική αυτή εμπειρία τους και σε ΜΜΕ της πατρίδας τους. Είναι βέβαιο ότι ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι με τους ρομά των Εξαμιλίων. Καθημερινές κλοπές, ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών και κάθε μορφής παραβατικότητα. Και να μην ξεχνάμε τον ρόλο που έπαιξαν ακόμα και στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές του Δήμου Κορινθίων με ομαδικές αγοραπωλησίες ψήφων! Οι αρχές του τόπου μας σίγουρα θα πρέπει να προβληματισθούν ιδιαίτερα.

sfedona.gr

Δημοσίευση: Ιουνίου 18, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΙΣΧΟΣ - Ρομά των Εξαμιλίων που ψήφισαν Πνευματικό λήστεψαν τουρίστες στις αερογέφυρες του ΤΑΤ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator