Σοκ: Πανεπιστήμια παγκόσμιου βεληνεκούς κάνουν κτηνώδη πειράματα σε γάτες (Φωτογραφίες)

0


Σοκ προκαλούν οι εικόνες που διέρρευσαν από εργαστήρια πασίγνωστων πανεπιστημίων και αποκαλύπτουν τα απεχθή πειράματα που οι «ειδικοί» υποβάλλουν τετράποδα ζώα και ειδικά τις γάτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η «αφρόκρεμα» των πανεπιστημίων λειτουργεί εργαστήρια στα οποία γίνονται αμφιλεγόμενα πειράματα πάνω σε γάτες και σκύλους, κυρίως. Ειδικότερα, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, διοχετεύουν στα σώματα των άτυχων τετράποδων αναισθητικές ουσίες. Η συνέχεια είναι πραγματικά σοκαριστική.

Τρυπούν τα κρανία των ζώων και στη συνέχεια τοποθετούν ηλεκτρόδια πάνω στον εγκέφαλο των αβοήθητων τετράποδων. Σκοπός τους, όπως ισχυρίζονται, είναι να κατανοήσουν τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.

Η οργάνωση για την προστασία των ζώων «PETA», η οποία δίνει μεγάλο αγώνα για να σταματήσουν τέτοιου είδους πειράματα, δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες και τη λίστα των πανεπιστημίων που τα εφαρμόζουν.

Όπως αναφέρει εκπρόσωπος της PETA, δέκα μεγάλα πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και το πασίγνωστο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, πραγματοποιούν ανάλογα απάνθρωπα πειράματα. Σχεδόν πάντα, τα άτυχα ζώα αφήνουν την τελευταία τους πνοή από υπερβολική δόση αναισθητικού είτε εξαιτίας λανθασμένης εκτίμησης είτε… απολύτως θελημένα για να «ξεφορτωθούν» κάποιο ζώο.

Την ίδια ώρα, έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από εκατοντάδες φιλοζωικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο που ζητούν να σταματήσουν τα κτηνώδη πειράματα αφού στα εργαστήρια των πανεπιστημίων, και όχι μόνο, αφήνουν την τελευταία τους πνοή εκατοντάδες σκύλοι και γάτες κάθε μήνα.
Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σοκ: Πανεπιστήμια παγκόσμιου βεληνεκούς κάνουν κτηνώδη πειράματα σε γάτες (Φωτογραφίες)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator