ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ: "Το Δ.Σ του σωματείου παίζει το παιχνίδι της εργοδοσίας"

1


Συνάδελφοι , τον τελευταίο μήνα βιώνουμε τις συνέπειες του άθλιου μέτρου της εκ περιτροπής εργασίας. Τις βιώνουν τα παιδιά μας, οι οικογένειές μας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η εργοδοσία δεν μας έχει εξοφλήσει τον Μάιο, ενώ για τον Ιούνιο δεν έχουμε δει ούτε ευρώ.

Σαν Επιτροπή Αγώνα είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα για τις συνέπειες της εκ περιτροπής εργασίας. Το Δ.Σ του σωματείου μας έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μας κοροϊδέψει, για άλλη μια φορά, ώστε να περάσουν οι επιδιώξεις της εργοδοσίας. Αλήθεια, τώρα που πεινάνε οι οικογένειές μας, που είναι αυτοί οι κύριοι; Αυτοί που μας έλεγαν πως με την εκ περιτροπής εργασία θα έφτιαχναν τα πράγματα; Εξακολουθούν να παίζουν το παιχνίδι της εργοδοσίας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!!

Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Κινδυνεύουμε να χάσουμε τα πάντα! Για το λόγο αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταματήσουν τη δράση της Επιτροπής. Το φωνάζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις: Δεν θα σταματήσουμε ούτε λεπτό από τον αγώνα για τα δικαιώματά μας, για να έχουμε εμείς και τα παιδιά μας τη ζωή που μας αξίζει.

Σας καλούμε να συσπειρωθείτε γύρω από την Επιτροπή Αγώνα. Να τη δυναμώσετε ακόμα περισσότερο. Να πάρετε εσείς οι ίδιοι την υπόθεση στα χέρια σας.

Απαιτούμε:

  • · Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας.
  • · Να σταματήσει η εκ περιτροπής εργασία.

Συνάδελφοι, σας καλούμε να μην σκύψουμε άλλο το κεφάλι. Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ντίνος Παπανικολάου
Χρήστος Πουρνάρας
Στέλιος Ντόρμπαρης
Γιάννης Πασπαλιάρης

Κόρινθος 16/06/2014
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2014

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ: "Το Δ.Σ του σωματείου παίζει το παιχνίδι της εργοδοσίας""
Aretousa είπε...

Αποδεδειγμένα αυτό που εν τέλη κάνουν οι συνδικαλιστάδες και τα ''στρατευμένα'' σωματεία είναι να παίρνουν στο λαιμό τους όσους δεν φταίνε και παράλληλα να επιταχύνουν διαδικασίες δυσάρεστες για το σύνολο των εργαζομένων.


18 Ιουνίου 2014 στις 8:40 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator