Ο Ψινάκης βρήκε «μαύρη τρύπα» πολλών εκατομμυρίων ευρώ

0


Ξεψαχνίζει τα οικονομικά του δήμου
Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα από την ανάληψη των καθηκόντων του και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλ. Ψινάκης ανακάλυψε μαύρη τρύπα πολλών εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του δήμου: «Βρήκα καμένη γη, δηλαδή τι καμένη, χαμός με τα οικονομικά του δήμου. Σε λίγο καιρό θα γίνουν και ανακοινώσεις» έλεγε ο δήμαρχος, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης

Είχε βάλει, όπως εκμυστηρεύθηκε, ορκωτούς λογιστές να ψάξουν τα οικονομικά του δήμου και από τους πρώτους υπολογισμούς βρήκαν ένα έλλειμμα αρκετών εκατομμυρίων. Και τώρα τι θα γίνει; 

Μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του έσβησε όλα τα αρχεία από το επίσημο site του δήμου (το οποίο είχε δημιουργήσει ο προκάτοχός του), πλην ενός: αυτό που έλεγε ότι ο προκάτοχός του «παρέλαβε από τον δήμο 45 εκατ. ευρώ έλλειμμα και παρέδωσε 2 εκατ. ευρώ πλεόνασμα». 

«Το κράτησα ως απόδειξη για όσα θα επακολουθήσουν» είπε με νόημα.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ψινάκης βρήκε «μαύρη τρύπα» πολλών εκατομμυρίων ευρώ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator