ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ (ΦΩΤΟ)

0


Ένα αναπάντεχα διαφορετικό και ευχάριστο πρωινό είχαν την τύχη να περάσουν οι επισκέπτες του Κιάτου σήμερα.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου, σταθερός στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει να τονώνει την επισκεψιμότητα της πόλης με ποικίλες εκδηλώσεις, σε συνεργασία με το καφέ Caldo και τη Σικυώνια Μουσική Σχολή, διοργάνωσε στην πλατεία Φιλύρα ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ.
Στο κάλεσμα του ΕΣΚ ανταποκρίθηκαν πολλοί ιδιοκτήτες τέτοιων οχημάτων. Η πλατεία και οι γύρω δρόμοι γέμισαν με αναμνήσεις του παρελθόντος. Αυτοκίνητα και μηχανές κατασκευασμένα ακόμα και από το 1941, έκαναν την εμφάνισή τους και εντυπωσίασαν και συγκίνησαν τους επισκέπτες.
Ταυτόχρονα δύο αξιόλογοι καλλιτέχνες, συνεργάτες της Σικυώνιας Μουσικής Σχολής οι Βασίλης Σαλτίκης με το σαξόφωνό του και Πάρης Γκαγκαστάθης με το πιάνο του, χάρισαν μουσικές απολαύσεις σε ρυθμούς jazz, rock κλπ. Ο χώρος της πλατείας γέμισε με κόσμο που απόλαυσε τον πρωινό του καφέ και στα φιλόξενα τραπέζια του café Caldo.
Το μήνυμα γίνεται όλο και πιο ηχηρό στην περιοχή.
ΠΑΜΕ ΚΙΑΤΟ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 29, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ (ΦΩΤΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator