Το Παιδικό Τρίαθλο ήταν αυτό που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στους 1ους Επιδαύριους αγώνες

0






Μπράβο και στα 64 παιδιά που πήραν μέρος στον αγώνα

Έφθασαν τα 64 τα παιδιά που βρέθηκαν στην εκκίνηση του παιδικού τριάθλου, «κλέβοντας» την παράσταση και δίνοντας ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα, στους 1ους Επιδαύριους αγώνες τριάθλου και ποδηλασίας, που έγιναν στην Επίδαυρο. 

Οι αγώνες έγιναν με απόλυτη επιτυχία από τον Δήμο Επιδαύρου και τον ταξιδιωτικό οδηγό www.pocket-guide.gr. Μια διοργάνωση που στηρίχθηκε σε μια καθαρά εθελοντική ομάδα, 245 συνολικά ανθρώπων, με δωρεάν συμμετοχή για όλους, έχοντας και φιλανθρωπικό σκοπό, υπέρ της Ελπίδας (παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια). 

Τα αποτελέσματα του παιδικού τριάθλου αναλυτικά: 

· Δημοτικό (1-3 τάξη) 

Αγόρια: 1) Λεβειδιώτης Νικόλαος, 2) Μάντζαρης Νικόλαος, 3) Τσόλης Κωνσταντίνος – Κορίτσια: 1) Γκέλη Αμάντα, 2) Μακρή Όλγα, 3) Κανέτση Μαρία

· Δημοτικό (4-6 τάξη) 

Αγόρια: 1) Τζουτζόπουλος Θεμιστοκλής, 2) Μελάς Κωνσταντίνος, 3) Ζιάκας Νικόλαος - Κορίτσια: 1) Τσολάκου Αναστασία, 2) Ρώτα Χριστίνα, 3) Κανέτση Ειρήνη 

· Γυμνάσιο (1-3 τάξη) 

Αγόρια: 1) Φλώκας Αθανάσιος, 2) Παπάζογλου Νίκος, 3) Τσόλης Γεώργιος – Κορίτσια: 1) Καρακίτσου Λίντα 

Υπήρχε και κατηγορία για το Λύκειο (1η τάξη έως 17 ετών) όπου νικητής ήταν ο Ιάκωβος Μεταξωτός και δεύτερος ο Παντελής Ρέλλας. 

Υποστηρικτές των 1ων Επιδαύριων Αγώνων ήταν οι εταιρίες: Puma, Garmin, Pocket-Guide.gr, Smart Solutions, ΕΝΑΚ, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ΑΡ.Σ.Ο.Ε., Ceramotechnica Xipolias. 

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Παιδικό Τρίαθλο ήταν αυτό που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στους 1ους Επιδαύριους αγώνες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator