Νίκες για Απόστολο Αγγέλη, Μαρία Τσακίρη, στο Πρωτάθλημα Ρόλλερσκι στη Νάουσα

0




Ο Απόστολος Αγγέλης στους άνδρες και η Μαρία Τσακίρη στις γυναίκες, επαλήθευσαν απόλυτα τα προγνωστικά και ήταν οι νικητές του Πρωταθλήματος Ρόλλερσκι που διοργανώθηκε στη Νάουσα. Ο αγώνας συμπεριλάμβανε αγώνα ανάβασης και στη συνέχεια σπριντ για τους πρώτους οκτώ αθλητές της κατάταξης. 

Στο αγώνισμα της ανάβασης ο Αγγέλης και η Τσακίρη ήταν πολύ καλύτεροι και δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο Κλεάνθης Καραμίχας ήταν αρκετά κουρασμένος και φορτωμένος –όπως ο ίδιος δήλωσε– από την πολύ προπόνηση, κινδυνεύοντας μάλιστα να χάσει και την 2η θέση από τον Δημήτριο Κυριαζή που ήταν τελικά 3ος. 

Ειδικά στο σπριντ και στην γενική κατάταξη η πρώτη θέση είχε εξασφαλιστεί από τον Απόστολο Αγγέλη από την στιγμή που οι Καραμίχας- Κυριαζής συγκρούστηκαν μεταξύ τους και δεν μπήκαν στον τελικό. Με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης να εκμεταλλευτεί το ατύχημα και να κερδίσει την 2η θέση τόσο στο σπριντ όσο και στην γενική κατάταξη. 

Στις γυναίκες η Μαρία Τσακίρη κατετάγη πρώτη σε όλα, με άνεση μάλιστα. 

Στους παίδες ο Νικόλαος Τσουρέκας ήταν και πάλι ο νικητής της κατηγορίας του, αλλά δυσκολεύτηκε να κερδίσει την 1η θέση τόσο στην ανάβαση από τον Νικόλαο Μαυρίδη όσο και στο σπριντ από τον Παναγιώτη Παπάση. 

Στις κορασίδες πρωταγωνίστησαν οι αθλήτριες του ΑΟ Φλώρινας. Η Παρασκευή Βέλλιου πήρε την 1η θέση στην ανάβαση, ενώ η Ελισάβετ Αναστασιάδου, επανέκαμψε στο σπριντ και τερμάτισε 1η τόσο στο σπριντ όσο και στην γενική κατάταξη.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νίκες για Απόστολο Αγγέλη, Μαρία Τσακίρη, στο Πρωτάθλημα Ρόλλερσκι στη Νάουσα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator