Θρίλερ με τον «Μητσάρα» - Η πληροφορία για τον χαμό του γνωστού φιλάθλου δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα

0



Η πληροφορία για τον χαμό του γνωστού φιλάθλου Μητσάρα» που κυκλοφόρησε τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα καθώς, στην προσπάθεια που έκανε το enet.gr για να μάθει τις λεπτομέρειες της κηδεία του κανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει πότε και που θα τελεστεί αυτή.

Τι τελικά συμβαίνει με τον γνωστό φίλαθλο, Δημήτρη Γαλάνη, με το προσωνύμιο «Μητσάρας»;


Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Πέμπτης, όταν στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου του που μετέδωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες όλα τα ΜΜΕ της χώρας και όχι μόνο, με το γεγονός να επιβεβαιώνεται αρχικά με ένα ποστ στο facebook από τον αντιδήμαρχο της Καλλιθέας. Και ενώ το ιντερνέτ κατακλύστηκε από συλλυπητήρια μηνύματα, το enet.gr επικοινώνησε τόσο με το Δημαρχείο Καλλιθέας, όσο και με τον Δήμο Ν. Σμύρνης, με σκοπό να μάθει πληροφορίες για την κηδεία του "Μητσάρα". Ωστόσο η σχετική είδηση δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής καθώς κανείς δεν γνωρίζει που έχει δοθεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου. Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι των δυο δήμων που επικοινωνήσαμε, πιθανόν η ληξιαρχική πράξη θανάτου να έχει δοθεί στον τόπο καταγωγής του.

Μετά την εξέλιξη αυτή το ρεπορτάζ παραμένει ανοιχτό και θα ενημερώσουμε για τυχόν επιβεβαίωση της είδησης, που ευχόμαστε η συγκεκριμένη ιστορία να είναι μία παρεξήγηση και ο αγαπημένος «Μητσάρας» να είναι ακόμα κοντά μας.

Φωτό: Oρέστης Σεφέρογλου
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θρίλερ με τον «Μητσάρα» - Η πληροφορία για τον χαμό του γνωστού φιλάθλου δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator