Ο Δήμος Τρίπολης για την επιτυχία του Αστέρα

0


Όταν σε μια πόλη γεννιέται και αναπτύσσεται κάτι τόσο σημαντικό. Όταν αυτό παίρνει σάρκα και οστά και οι διακρίσεις του ξεφεύγουν και από τα Ελληνικά Σύνορα τότε δε μπορεί η πόλη αυτή να μην είναι υπερήφανη, συγκινημένη και χαρούμενη.

Μετά και τα χθεσινό επίτευγμα του Αστέρα Τρίπολης, πιστοποιείται εμπράκτως ότι αυτή η Ομάδα έχει γερές βάσεις και γι' αυτό θα έχει και λαμπρό μέλλον. Εμφανίσεις τέτοιου επιπέδου σε μια τόσο σοβαρή και μεγάλη διοργάνωση, απηχούν έντονα στο ποδοσφαιρικό παγκόσμιο χάρτη και όχι μόνο. Και όταν αυτή η επιτυχία προέρχεται από μια ομάδα της Περιφέρειας τότε ο Άθλος είναι πιο έντονος.

Γι' αυτό λοιπόν, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, αφού συγχαρεί τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, τη Διοίκηση της ομάδας μας «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», γι' αυτή τους την επιτυχία. Αφού, τους ευχαριστήσει για όλα αυτά που έχουν πετύχει μέχρι τώρα. Αφού τους αναγνωρίσει την μέγιστη προσφορά στον Αθλητισμό και στην ίδια μας την πόλη, θέλει να τους ευχηθεί πολλές και σημαντικές επιτυχίες και στο μέλλον. 

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Τρίπολης για την επιτυχία του Αστέρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator