Ως άλλος Ερντογάν η Βούλτεψη εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαδικτύου – Θέλει να υπάρχουν μόνο τα παπαγαλάκια της…

0


Σε μια επίθεση άνευ προηγουμένου εναντίον του διαδικτύου προχώρησε σήμερα από το βήμα της Βουλής η Σοφία Βούλτεψη θυμίζοντας έντονα τις οργισμένες ομιλίες του Ερντογάν τις μέρες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας τα σκάνδαλα διαφοράς.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ με λίγα λόγια έριξε την ευθύνη για την αποτυχία της κυβέρνησής της στο διαδίκτυο, το οποίο όπως εν ολίγοις είπε διασπείρει ψευδείς ειδήσεις ή διαστρεβλώνει τις «επιτυχίες» τους.
Μάλιστα αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Αμφίπολης λέγοντας ότι κάποια sites ή blogs αναπαρήγαγαν την είδηση για μια επιγραφή που βρέθηκε στην Αμφίπολη και η οποία δεν υπάρχει. Δεν είπε όμως η Βούλτεψη ότι η κ. Παναγιωταρέα την οποία έχει εγκαταστήσει η κυβέρνηση στην Αμφίπολη ανέβαζε status στο Facebook, σχολιάζοντας τις εξελίξεις των ανασκαφών.
Με λίγα λόγια η κυρία Βούλτεψη μας είπε σήμερα ότι όλοι εμείς του διαδικτύου είμαστε ψεύτες και αντικειμενικοί είναι μόνο τα γνωστά παπαγαλάκια που εκθειάζουν το έργο της κυβέρνησης μιλώντας για πρωτογενή πλεονάσματα, φοροελαφρύνσεις και ανάπτυξη.
Ψεύτες είμαστε όλοι εμείς που μιλάμε για χιλιάδες αυτοκτονίες, για άστεγους, για σκάνδαλα, για φωτογραφικές διατάξεις υπέρ επιχειρηματιών, για φοροδιαφυγή επιχειρηματιών, και αντικειμενικοί είναι μόνο όσοι θέλουν να μας πείσουν από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, ότι αν δεν ψηφίσουμε Σαμαρά θα πεθάνουμε και ότι είναι ο μόνος που δίνει μάχη για την σωτηρία της πατρίδας.
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!
Αυτοί κυβερνούν!!!
Σήμερα η κυρία Βούλτεψη τα έβαλε με όσα πραγματικά την πληγώνουν!!!!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ως άλλος Ερντογάν η Βούλτεψη εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαδικτύου – Θέλει να υπάρχουν μόνο τα παπαγαλάκια της…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator