Του επέστρεψαν την «εφεύρεση» της διαπαραταξιακής..!

0


Καταλυτική είναι η απάντηση σύσσωμων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης αναφορικά με την συμμετοχή τους στην… εφεύρεση της διαπαραταξιακής επιτροπής που πρότεινε ο Π. Τατούλης για την υπόθεση της περιβόητης ΜΠΕ με πρόσχημα τη διάβρωση για τη βίλα στο Βασιλίτσι. Αναλυτικά σε ανακοίνωση που υπογράφουν οι επικεφαλείς των «Πελοπόννησος Πρώτα», «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία, «Ανταρσία στον Μωριά» και 

«Πελοπόννησος Οικολογική» σημειώνεται:

Προς

Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου

κ. Χαρ. Σκούρο

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή μας στη διαπαραταξιακή επιτροπή σύμφωνα με την 429/6-10-2014 απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου

ΣΧΕΤ.: Το 75667/25635/8-10-2014 έγγραφό σας

Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εισηγηθήκαμε και ψηφίσαμε αρνητική γνωμοδότηση για τη μελέτη «Έργο προστασίας ακτής (επέκταση) από διάβρωση εντός της θάλασσας και σε απόσταση από την ακτή δημιουργία μεμονωμένου αγκυροβολίου εντός της θάλασσας και τεχνητών υφάλων στον πυθμένα της θάλασσας στη θέση Αγ. Νικόλαος Τ.Κ. Βασιλιτσίου Δ.Ε. Κορώνης, Δ. Πύλου – Νέστορος Π.Ε. Μεσσηνίας» κι αυτό επειδή:

α) Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν υπάρχουν περιθώρια παρερμηνεύσεων και περαιτέρω αναλύσεων.

β) Τα υπηρεσιακά και επιστημονικά στοιχεία που κατατέθηκαν είναι τεκμηριωμένα, πλήρη και επαρκή και καθόρισαν τη στάση μας.

γ) Οι πράξεις και τα γεγονότα που έχουν συμβεί μας είναι γνωστά και έχουμε ίδια αντίληψη.

δ) Η τοπική κοινωνία τόσο στο παρελθόν όσο και πρόσφατα έχει αντιδράσει με συγκεκριμένους τρόπους και κινητοποιήσεις για την αυθαίρετη κατασκευή αυτών των έργων και συμμετείχαμε και στηρίξαμε αυτές τις δράσεις.

Σύμφωνα με τα παραπάνω πιστεύουμε ότι δεν έχει νόημα η συμμετοχή μας σ’ αυτή την επιτροπή. Αντίθετα πιστεύουμε ότι μ’ αυτό τον τρόπο συντηρείται το θέμα για επικοινωνιακούς λόγους και για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Οι Νόμοι υπάρχουν και πρέπει να ισχύουν και να εφαρμόζονται ίδια για όλους.

Τρίπολη 9-10-2014

Οι παρατάξεις 

Πελοπόννησος Πρώτα

Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία

Ανταρσία στον Μωριά

Πελοπόννησος Οικολογική

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Του επέστρεψαν την «εφεύρεση» της διαπαραταξιακής..!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator