ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΣΤΟ ΒΈΛΟ - ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

0


Στην καθημερινότητα μας λέμε ότι κάποιος είναι υγιής, εννοώντας ότι δεν υπάρχει κάποιος πόνος ή δυσανεξία. Πολλές φορές όμως την υγεία,στο συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο την αγνοούμε... Η πραγματική υγεία δίνει μια αίσθηση ελευθερίας, ευεξίας, ηρεμίας και αυτοπεποίθησης.

Ίσως ο καθένας μας αν μπορούσε να κοιτάξει μέσα του θα μπορούσε να αναζητήσει τους σπόρους της ασθένειας του..

Οι ομάδες ενεργοποίησης του Βέλου κατανοώντας την αξία της υγείας συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην πρόληψη.

Η πρόληψη είναι πια προτεραιότητα για την ποιότητα ζωής μας! Οι ειδικοί σε θέματα υγείας, μπορούν να μας ενημερώσουν, να μας προσανατολίσουν και να απαντήσουν στα ερωτήματα μας.

Εναρκτήρια συνάντηση: με τον ουρολόγο-ανδρολόγο Κο Ζώη Κοντό.

Σάββατο 18 Οκτωβρίου ώρα 19:30 μμ. αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δημοτικό Βέλου.



Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΣΤΟ ΒΈΛΟ - ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator