ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ LADIS+GYR

0


Η Landis+GyrAE, πολυεθνική εταιρεία παραγωγής Ηλεκτροτεχνικών & Ηλεκτρονικών μηχανημάτων και Συστημάτων, με έδρα την Κόρινθο (πλησίον Ισθμού),

Ζητά:
Μηχανικό Συντηρητή Εγκαταστάσεων από ΤΕΙ ή ΕΠΑΛ ή ΟΑΕΔ

Απαιτούμενα προσόντα

Πτυχίο/άδεια Πρακτικού Μηχανικού

Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα

Ηλεκτροσυγκολλήσεις, συντήρηση υποστηρικτικού εξοπλισμού

Καλή γνώση Αγγλικών

Η Landis+GyrAE, πολυεθνική εταιρεία παραγωγής Ηλεκτροτεχνικών & Ηλεκτρονικών Μηχανημάτων και Συστημάτων, με έδρα την Κόρινθο (πλησίον Ισθμού),

Ζητά:

Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ, με άριστη γνώση Αγγλικής και επιθυμητή γνώση Γερμανικών.

Μηχανολόγο Μηχανικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ, με εμπειρία 5 ετών, τουλάχιστον, σε βιομηχανίες, χρήση PC, MSOffice, CAD, γνώσεις σε τεχνολογίες υλικών και οργάνωση εργασίας, Αγγλικά και Γερμανικά.

Ηλεκτρονικό Μηχανικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ, με άριστη γνώση Αγγλικής και εμπειρία 1-2 ετών σε βιομηχανία, χρήση PC, MSoffice, CAD, Linux, SQL, DBκαι γνώσεις βιομηχανικών αυτοματισμών.

AssistantLogisticsmanager, Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ή Πτυχιούχο ΑΕΙ, Μηχανικό Παραγωγής, με άριστη γνώση Αγγλικής. Γνώσεις Γερμανικής και SAP επιθυμητές.

Προϊστάμενο Μηχανογράφησης (ΙΤ Manager), διπλωματούχο Μηχανικό Η/Υ Ε.Μ.Π. ή ισότιμο πτυχίο, με εμπειρία σε θέματα Μηχανογράφησηςκαι εμπειρία διοίκησης. Άριστη γνώση Αγγλικής, ηλικίας έως 40 ετών.

Μηχανικό Λογισμικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ, με εμπειρία σε προγραμματισμό #, MySQL, Embeddedsystems (SoC, Linux), για δημιουργία και συντήρηση λογισμικού παραγωγής.

Προτεραιότητα θα έχουν οι υποψήφιοι με διαμονή στην περιοχή Κορινθίας.

Αποστολή βιογραφικών έως 21/11/2014 στο e-mail:Ioanna.Katerini@landisgyr.com

Απαιτούμενα προσόντα

Εργαλειομηχανές, συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού,

Μηχανολογικό σχέδιο

Καλή γνώση Αγγλικών

Προτεραιότητα έχουν οι υποψήφιοι με διαμονή στην περιοχή μας.

Αποστολή βιογραφικών έως 21/11/2014 στο e-mail:Ioanna.Katerini@landisgyr.com
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 02, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ LADIS+GYR "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator