Σωτήρης Μουρίκης: "Από σήμερα τέλος οι μαιμουδιές στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ"

0


Ο αθέμιτος ανταγωνισμός στα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ όλης της χώρας είχε φέρει και τα ανάλογα αθέμιτα αποτελέσματα .
Ήδη στο Σωματείο των Ιδιωτικών ΚΤΕΟ υπήρχαν άφθονες καταγγελίες για εικονικούς ελέγχους αυτοκινήτων σε τιμές «προσφοράς».
Πιο απλά πήγαινες το αυτοκίνητό σου ή δεν το πήγαινες καθόλου και γινόταν έλεγχος δια αλληλογραφίας (!!) και έπαιρνες το πιστοποιητικό ελέγχου σε μειωμένη τιμή!
Ακόμα αν ήσουν γνωστός του Κτεϊάρχη έδινες τα 40 ευρώ και αυτός σου έκοβε μια απόδειξη συμβολική για 5 ευρώ! Και η φοροδιαφυγή πήγαινε σύννεφο!
Ακόμα υπήρχαν περιπτώσεις που ένα ΚΤΕΟ εξυπηρετούσε με ελέγχους π.χ 50 αυτοκίνητα ημερησίως και απασχολούσε 10 εργαζόμενους και άλλο ΚΤΕΟ υποτίθεται πως εξυπηρετούσε 80 ελέγχους αυτοκινήτων ημερησίως και είχε 3 άτομα προσωπικό!
Όλα αυτά τέλος λοιπόν αφού πλέον ισχύει για όλα τα ΚΤΕΟ ιδιωτικά και Δημόσια ενιαίο κατώτερο τιμολόγιο.
Για τα Ι.Χ 40 ευρώ
Για τα αγροτικά και επαγγελματικά μέχρι 3,5 τόνους 48 ευρώ
Για τα μηχανάκια 25 ευρώ
Για την υγραεριοκίνηση Ι.Χ 80 ευρώ
Για την υγραεριοκίνηση αγροτικών 94 ευρώ

Πιο απλά πιο χαμηλά από τις παραπάνω τιμές που έχει ορίσει το Υπουργείο δεν δικαιούται κανένα ΚΤΕΟ να κάνει προσφορές (πραγματικές ή εικονικές).
Μοναδική έκπτωση στους ανέργους 25% με επίδειξη της κάρτας ανεργίας
Δυστυχώς ο νόμος δεν έχει καμία πρόβλεψη για έκπτωση σε ΑΜΕΑ.
Έτσι λοιπόν από σήμερα ο κάθε κατεργάρης στο….ΚΤΕΟ του.
Ο κ. Σωτήρης Μουρίκης ιδιοκτήτης του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ της AUTOVISION στην Κόρινθο- μιας σοβαρής και υπεύθυνης επιχείρησης- μίλησε για το θέμα αυτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 26, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σωτήρης Μουρίκης: "Από σήμερα τέλος οι μαιμουδιές στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator