Ο μέγας αυτοκράτωρ Πέτρος επισκέφτηκε την περιοχή που επλήγη από τις βροχοπτώσεις

0


ΑΙΣΧΟΣ... Περιμέναμε τον διαχειριστή της διαδικτυακής ντουντούκας του Πέτρου να κρατάει την ομπρέλα... 

Την περιοχή του Δήμου Οιχαλίας που επλήγη από τις ισχυρές βροχοπτώσεις της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2015 επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Ο Περιφερειάρχης περιόδευσε σε πλημμυρισμένες περιοχές, κτηνοτροφικές μονάδες και κατοικίες όπου από την Πυροσβεστική γινόταν άντληση υδάτων στους Κωνσταντίνους, στις Μάνδρες, στην Ηλέκτρα, στο Διαβολίτσι, στο Ζευγολατιό και στην ευρύτερη περιοχή και επιθεώρησε επεμβάσεις που έγιναν με μισθώσεις ιδιωτικών μηχανημάτων κατά την ώρα των συμβάντων και προς αποφυγή άλλων περιστατικών.

Έδωσε δε εντολή να προχωρήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών, ώστε να προχωρήσουν και οι αποζημιώσεις. Ήδη από την Αντιπεριφερειάρχη από το βράδυ της Παρασκευής ζητήθηκε η κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά το σχετικό αίτημα του Δήμου Οιχαλίας, και απεστάλη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, Διοίκησης και Ανασυγκρότησης.

Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο μέγας αυτοκράτωρ Πέτρος επισκέφτηκε την περιοχή που επλήγη από τις βροχοπτώσεις "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator