Κοτζιάς στη Γερμανία: "Αφήστε την κριτική και δώστε το Χριστοφοράκο"

0


Δεν μπορεί η Γερμανία να αναπαράγει ψευτοηθικίστικες παραινέσεις και την ίδια στιγμή να κρύβει τονΧριστοφοράκο, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξη του στα δύο γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα, ΑRD και ZDF. «Στην Ελλάδα έχουμε μεγάλα σκάνδαλα διαφθοράς. Υπαίτιοι αυτών των σκανδάλων, Έλληνες, ζουν σήμερα στη Γερμανία» τονίζοντας ότι η γερμανική δικαιοσύνη θα πρέπει επιτέλους να μας δώσει τα πρωτόκολλα των καταθέσεων, ώστε να έχουμε αποδείξεις για το ποιος δωροδοκήθηκε στην Ελλάδα.

«Δεν μπορεί να επιχειρηματολογεί κανείς με ψευτοηθικιστικές παραινέσεις και την ίδια στιγμή αυτά τα άτομα που προκάλεσαν τα σκάνδαλα, όπως ο κ. Χριστοφοράκος της Siemens, να βρίσκονται στη Γερμανία. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Η γερμανική δικαιοσύνη πρέπει να μας κοινοποιήσει της καταθέσεις τους. Είμαστε κατά της διαφθοράς, είμαστε κατά του πλούτου που προέκυψε με μεθόδους διαφθοράς, αλλά η Γερμανία θα πρέπει να πάψει να κρύβει τέτοιους μεγαλοαπατεώνες».

Εξήντα τέσσερις κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να λογοδοτήσουν για τη σύμβαση 8002 που αφορούσε στην ψηφιακοποίηση του ΟΤΕ. Στην δικαιοσύνη θα παραπεμφθούν οι Μιχάλης Χριστοφοράκος, Χρηστος Καραβέλας, Ηλίας Γεωργίου, Πρόδρομος Μαυριδης, Θεόδωρος Τσουκάτος, δεκατρείς Γερμανοί πρώην στελέχη της μητρικής εταιρείας Siemens καθώς και πρώην διευθυντικά στελέχη του ΟΤΕ.
Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κοτζιάς στη Γερμανία: "Αφήστε την κριτική και δώστε το Χριστοφοράκο""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator