Απίστευτο: Φαντάροι εισέβαλαν σε δημοτικό συμβούλιο του Βόλου και ζήτησαν την δημοτική σύμβουλο που κάνει... καλό σεξ (Βίντεο)

0


Την ώρα που ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μιλούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλου, δύο άγνωστοι με στολές παραλλαγής μπήκαν στην αίθουσα δηλώνοντας πως είναι στρατιώτες.

«Είμαστε φαντάροι από του Γεωργούλα, μάθαμε ότι μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και ήρθαμε να αφήσουμε το τηλέφωνό μας», είπε χαρακτηριστικά ο ένας από τους δύο και άφησε μια κάρτα με ένα τηλέφωνο στο έδρανο που καθόταν ο Αχιλλέας Μπέος.

Στη συνέχεια επικράτησε πανικός. Σύμφωνα με το magnesianews, η αντιπολίτευση κατηγόρησε τον Αχιλλέα Μπέο για στημένο περιστατικό ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος καταδίκασε το επεισόδιο και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, με την δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη να δηλώνει πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο: Φαντάροι εισέβαλαν σε δημοτικό συμβούλιο του Βόλου και ζήτησαν την δημοτική σύμβουλο που κάνει... καλό σεξ (Βίντεο)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator