Βίντεο - ξεβράκωμα με τα αίσχη της Λεωφόρου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

0


Ο κουκουλοφόρος που προκάλεσε τον Βίτορ Περέιρα και η ανοιχτή πόρτα της Θύρας 13. Οι πράσινοι χούλιγκανς εκτέθηκαν μόνοι τους! Δείτε το βίντεο.

Μαρτυράνε από μόνοι τους! Οπαδοί του Παναθηναϊκού "ανέβασαν" στο διαδίκτυο βίντεο με τα ντροπιαστικά επεισόδια στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δείτε τα αίσχη των πράσινων χούλιγκανς, σε βίντεο που μοίρασαν οι ίδιοι οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού της Θύρας 13 στο διαδίκτυο. Είναι απίστευτο και προκλητικό να έχουν μαγνητοσκοπήσει καρέ - καρέ τα επεισόδια που οι ίδιοι έκαναν!

Στο βίντεο που μοίρασαν οπαδοί του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό μέσω διαδικτύου, φαίνεται ξεκάθαρα αν προκάλεσε ή όχι ο Βίτορ Περέιρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δέχθηκε ξεκάθαρες προκλήσεις από πράσινο κουκουλοφόρο, ο οποίος έβρισε εντός γηπέδου τον Πορτογάλο τεχνικό. Και μία λεπτομέρεια είναι πως ο κουκουλοφόρος φοράει χειρουργικά γάντια, προφανώς γιατί έχει πιστολάκι ευθείας βολής!

Επίσης, δείτε πως η πόρτα της Θύρας 13 ήταν ανοιχτή όταν έγινε το "ντου" από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και είναι φως φανάρι πια πως τα επεισόδια στη Λεωφόρο ήταν προμελετημένα.

Η πλάκα, όμως, είναι πως εκτέθηκαν μόνοι τους! Ανεπανόρθωτα!

Δείτε το βίντεο:


Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο - ξεβράκωμα με τα αίσχη της Λεωφόρου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator