Σε... κατ' οίκον περιορισμό οι Κρητικοί συμφοιτητές του Β. Γιακουμάκη

0


Να παραμείνουν στη Σχολή τους και να μην απομακρυνθούν από τα Γιάννενα ζήτησαν από τους Κρητικούς σπουδαστές του "σκληρού πυρήνα" της Γαλακτοκομικής Σχολής οι Αρχές καθώς οι καταθέσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Οι επικεφαλής των ερευνών έχουν εξετάσει λεπτό προς λεπτό το βίντεο που παρουσιάζει τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη – που σήμερα θα γινόταν 21 ετών - μαζί με άλλους σπουδαστές μέσα σε ένα δωμάτιο της Σχολής, ώστε να διαπιστώσουν εάν κάποιοι τον απειλούσαν με το περιεχόμενο του dvd.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση όλους όσοι εμφανίζονται σε αυτό το βίντεο, ενώ και η μητέρα του 20χρονου αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση. Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε πως η υπόθεση δεν πρόκειται να κλείσει τόσο γρήγορα, ενώ τόνισε πως δεν αποκλείεται σύντομα να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε... κατ' οίκον περιορισμό οι Κρητικοί συμφοιτητές του Β. Γιακουμάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator