Ευχαριστήρια επιστολή του ΝΠΔΔ "Η ΜΗΚΩΝΗ" του Δήμου Σικυωνίων

0


Μετά το πέρας των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Σικυωνίων ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ» αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους και τον καθένα χωριστά που συμμετείχαν και συνέβαλλαν με τον καλύτερο τρόπο στην επιτυχία τους, χαρίζοντας διέξοδο χαράς σε δημότες και επισκέπτες!

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Σικυωνίων βασίστηκαν στην εθελοντική ενεργό προσφορά των τοπικών συλλόγων, των σχολείων, των επιμορφωτών και των συμμετεχόντων στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Πολιτιστικού Κέντρου και τη μαζική συμμετοχή των πολιτών που γιόρτασαν όλοι μαζί, με κέφι και φαντασία, τόσο την Τσικνοπέμπτη, όσο και το Σάββατο 21 Φλεβάρη στην καρναβαλική παρέλαση της πόλης του Κιάτου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους που με την προσφερόμενη βοήθεια και την πολύ καλή διάθεση δημιουργήσαμε ευχάριστη και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα στην όμορφη πόλη μας και...έπεται φυσικά συνέχεια!

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ "Η ΜΗΚΩΝΗ"
ΖΑΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ» αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την «Αναπτυξιακή Πάρνωνα: Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» για τη συμβολή της στην υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης την οποία έχουμε συνυπογράψει στο πλαίσιο της πράξης: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων» 2007-2013, συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) βάσει της οποίας παραλάβαμε μουσικά όργανα και συστήματα ήχου τα οποία ήταν απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της φιλαρμονικής μας.

Η συμβολή σας στην υλοποίηση του ανωτέρω προγράμματος σας καθιστά σημαντικούς αρωγούς στην προσπάθειά μας για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς. 

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΑΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευχαριστήρια επιστολή του ΝΠΔΔ "Η ΜΗΚΩΝΗ" του Δήμου Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator