Κρεμάλες στο Γουδή για 2.000 μνημονιακά αρνιά, έστησε ο Πάνος Καμμένος

0


Ελλείψει των πραγματικών ενόχων, ο Π. Καμμένος αποφάσισε φέτος να αρκεστεί σε υποκατάστατα. Και έδωσε την υπόσχεση, ότι του χρόνου το Πάσχα, το σούβλισμα των αρνιών θα συνδιαστεί με το πραγματικό κρέμασμα των ενόχων, που θα αποφασίσει η επιτροπή της Βουλής.


O Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ποζάρει μπροστά στα μνημονιακά αρνιά, που βρήκαν επιτέλους την τιμωρία που τους άξιζε

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε στήσει ήδη τις κρεμάλες στο πάρκο Γουδή, αλλά λόγω ενός καθαρά τυπικού κωλήματος, είναι αναγκασμένος να περιμένει το πόρισμα της επιτροπής για τις ευθύνες του Μνημονίου, που αποφασίστηκε μόλις χθες.

Προκειμένου όμως να πάνε χαμένες οι κρεμάλες, προτίμησε να δώσει στο κοινό που αδημονεί μια πρόγευση του πορίσματος της επιτροπής, ώστε να μετριάσει την απογοήτευσή του και να μη φανεί ότι δεν τηρεί τις υποσχέσεις του.

Έτσι, συνδυάζοντας το τρεπνόν μετά του ωφελίμου, ανακήρυξε τα 2000 αρνιά που προμηθεύτηκε για το Πάσχα, «προσκυνημένα» και «μνημονιακά». Τα αρνιά θα παραμείνουν κρεμασμένα μέχρι το Μεγάλο Σάββατο (που θα περάσουν στη σούβλα), ώστε -όπως τόνισε ο ίδιος- να μπορεί να τα βλέπει ο κόσμος και να ξεχαρμανιάζει.

Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα οριστεί από την πρόεδρο της Βουλής επιτροπή ειδικών, που θα ανακηρύξει το χρέος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στους κτηνοτρόφους που προμήθευσαν τα αρνιά, επονείδιστο και απεχθές και θα το διαγράψει.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κρεμάλες στο Γουδή για 2.000 μνημονιακά αρνιά, έστησε ο Πάνος Καμμένος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator