Ερχονται καραβιές μεταναστών στην Κόρινθο…!

0


Ολα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες η “φιλομεταναστευτική” πολιτική της κυβέρνησης και οι παλλινωδίες θα πλημμυρίσουν το 6ο Σύνταγμα Πεζικού με παράτυπους μετανάστες ή όπως αλλοιώς τους λέει η κα.Τασία.Το Κέντρο της Κορίνθου είναι έτοιμο και όχι μόνο δεν θα κλείσει όπως έχουμε γράψει πολλές φορές αλλά θα γεμίσει με μετανάστες.
Η ανείπωτη τραγωδία για την πόλη θα είναι να το κάνει η κυβέρνηση ανοικτό κέντρο φιλοξενίας…!
Η πόλη θα βρεθεί σε πρωτόγνωρες συνθήκες που δεν έχει φανταστεί κανείς…!
Είναι κατά την γνώμη μας θέμα ημερών να αρχίσουν τα πούλμαν να φέρνουν καραβιές μεταναστών στην πόλη.
Δεν υπάρχει άλλο κέντρο έτοιμο αυτή την στιγμή….!
Τα εξαγγελλόμενα «λουκέτα» στα κέντρα κράτησης της χώρας, μετατράπηκαν σε «ανοικτές θύρες», μόλις σε τρεις μήνες, από τα ίδια κυβερνητικά στόματα, αναζητώντας νέους χώρους στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Αττική,προκειμένου να μετατραπούν σε… ανοικτές δομές.
Τα κυβερνητικά στελέχη που υποστήριζαν μέχρι χθες ότι οι μετανάστες θα πρέπει να αφήνονται ελεύθεροι προσαρμόζονται πλέον στις συνθήκες βλέποντας ότι 500 άνθρωποι κατά μέσο όρο περνούν κάθε μέρα στην Ελλάδα από το Αιγαίο πλημμυρίζοντας τα νησιά.
Ξέρουν, επίσης, τις πληροφορίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, σύμφωνα με τις οποίες στα παράλια της Τουρκίας βρίσκονται περίπου 2.000.000 μετανάστες που περιμένουν την ευκαιρία να εισέλθουν στην Ελλάδα με την ελπίδα να μεταβούν στη συνέχεια σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Υπό αυτές τις συνθήκες οι αρμόδιοι υπουργοί προσπαθούν σε συνεργασία με τις περιφέρειες και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να βρουν ειδικούς χώρους παραμονής για μετανάστες σε κλειστούς χώρους.

Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ερχονται καραβιές μεταναστών στην Κόρινθο…!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator